Site icon Erasmusgram

İtalya , Floransa Staj Programı – 1.340 Euro Aylık Hibe

Her yıl, Avrupa Üniversite Enstitüsü (EUI), çeşitli akademik ve profesyonel geçmişlere sahip motive olmuş yetenekler için staj fırsatları sunmaktadır.

 

Bu staj programı, İtalya’nın Floransa şehrinde gerçekleşmektedir ve kültürel, sosyal ve eğlence imkanlarının tadını çıkarırken uluslararası ve çok kültürlü bir araştırma kuruluşunda kariyerinizi inşa etmek için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

EUI, iki tür staj seçeneği sunmaktadır:

 

Bir yıllık ücretli stajyerlik: Bu staj programı süresince stajyerlere aylık 1.340 Euro hibe verilir ve ayrıca stajın başlangıcında ve sonunda seyahat masrafları da karşılanır. Minimum 3 aylık olmak kaydıyla daha kısa süreli stajlar da mümkündür.

 

Ücretsiz staj: Bu staj programı en fazla 3 aylık bir süre içindir. Stajyerler, kendi üniversitelerinden veya kuruluşlarından bir hibe alabilirler, ancak bu koşulu kurumlar arası anlaşmalar belirler.

 

Staj programı, cinsiyet, ırk, renk, etnik veya sosyal köken, din veya inanç, ulusal bir azınlığa mensubiyet, engellilik, yaş veya cinsel yönelim gibi herhangi bir temelde ayrımcılık yapmaksızın uygun olan tüm adaylara açıktır.

 

Başvurular için belirli kriterler vardır:

Avrupa Birliği üye devletlerinin veya bir katılım öncesi stratejiden yararlanan aday ülkelerin vatandaşı olmak,

 

İyi derecede İngilizce bilgisine (CEFR seviyesi: B2 veya üstü) ve gerektiğinde Avrupa Birliği’nin başka bir dilini kullanabilmek,

 

Üniversite eğitimini tamamlamış ve başvuru tarihine kadar tam bir derece veya eşdeğerini almış olmak,

Son başvuru tarihi için detaylı bilgiye başvuru formunda yer alan bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version