Site icon Erasmusgram

İtalya 8 Günlük Gençlik Değişimi

Acil katılımcı çağrısı!

Proje 19-28 Eylül tarihleri ​​arasında BELLUNO, Calalzo di Cadore’de gerçekleştirilecek.

 

 

Proje, 18-30 yaş arası gençlerin toplumumuzda artık çok önemli olan öz farkındalık araçlarına ilişkin ihtiyacına hitap ediyor.

Gençlik Değişimi “Be Mindful, Be the Change” 8 günden (artı seyahat) oluşur ve katılımcılar öz farkındalıkla bağlantılı farklı kavram, araç ve yöntemleri keşfetme şansına sahip olacaklar.

Yoga ve meditasyon, açık hava etkinlikleri, tartışmalar, çizim ve boyama etkinlikleri, vücut hareketi, rol oynama ve İtalyan yerel gençleriyle bir atölye çalışması bu sürükleyici deneyimin ana bileşenleri olacak.

Katılımcılar, proje bitiminden sonra hayatlarında benimseyebilecekleri birçok farklı aracın tadına varacaklar.

Gençlik Değişimi yaygın eğitim ilke ve yöntemlerine dayanmaktadır, bu nedenle katılımcılar öğrenme sürecinde aktif rol oynayacaklardır.

 

Deneyimi zenginleştirecek uluslararası boyuttan dolayı çalışma dili İNGİLİZCE olacaktır.

“Be Mindful, Be the Change” projesinin amacı, gençlerin bu konuya aşina olmaları için ihtiyaç duydukları şeyleri sunarak onların öz farkındalıklarını artırmak; onlara daha iyi bir kendini anlama duygusu geliştirmeye başlamaları için hayatlarında ne kadar az çaba sarf etmeleri gerektiğini göstererek, gençlerin öz farkındalık eksikliği sorunu ele alınacaktır.

 

Daha spesifik hedefler:

gençlerin öz farkındalığın ne olduğu konusundaki bilgilerini geliştirmek ve bu konuda farkındalıklarını artırmak;

gençlere öz bilgilerini derinleştirmelerine yardımcı olacak ve ihtiyaç duyduklarında hayatlarında uygulayabilecekleri en az 5 aracı uygulama fırsatı vermek.

 

Gençlere kendini keşfetme ve iç dünyalarıyla uğraşırken doğru zihniyete sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu ve gerçekçi olmayan ve sürdürülemez hedefler belirlemenin ne kadar gereksiz olduğunu göstermek

Not: Proje tarihleri yakın olması sebebiyle yeşil pasaportlu veya geçerli vizesi olan kişilerin başvurusuna açıktır.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version