Site icon Erasmusgram

İtalya 8 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Toprağa Gömülen Kent’in merkezi Ercolano’da “Duygusal Zekâ” konusundaki bilginizi yaratıcı araçlar kullanarak güçlendirmek istiyorsanız MAGEND bu hayalinizi gerçekleştirmek için yanınızda!🍀

 

 

28.04-07.05 2023 tarihleri arasında Ercolano, İtalya’da düzenlenecek “FEELS – Foster Emotional Education in Local Societies” adlı Erasmus+ Eğitim Kursu için 2 katılımcı aranıyor!

🔍 Proje konusu:

Duygular, kararlarımızı ve hayatımızı etkileyen önemli unsurlardır. Dolayısıyla kişinin kendi duygularının ve başkalarının duygularının farkında olmaması, genellikle küçük veya büyük zihinsel problemlere, strese ve yanlış yaşam seçimlerine yol açar.

 

 

Bunu önlemek için gençlerin kendi duygularını doğru bir şekilde ifade etmeleri için daha doğru yöntemler kullanan araçlara ihtiyaç vardır.

 

Bu kapsamda proje, kapsayıcı toplumlar, ruh sağlığı ve kaliteli öğrenme için Avrupa Konseyi Gençlik Sektörünün Gençlik hedeflerine doğrudan hitap ederek duygusal zeka ve mental sağlık konularındaki bilgiyi teşvik etmektedir.

 

Ayrıca kişisel ve meslekî gelişim, duygusal stres yönetimi, kişilerarası ve içsel ilişkilerin geliştirilmesi ve iyi işleyen dijital modeller oluşturmak için yeni araçlar kullanmayı amaçlamaktadır.

 

🎯 Proje başvuruları 18 yaş ve üzeri herkese açıktır. Proje kapsamında katılımcılarımızın yemek, konaklama, ulaşım ve vize masrafları karşılanacaktır.

⏰ Son başvuru tarihi: 25.02.2023 23:59

Proje başvuru formuna biomuzdaki linkten ulaşabilirsiniz. ✨

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

‼️Değerlendirme sırasında, ülkemizi yasa boğan depremden maddi manevi etkilenen gençlerimize öncelik verilecektir.

Exit mobile version