Site icon Erasmusgram

İsveççe Deyimleri Öğrenin: Yeni Başlayanlar İçin Eğlenceli Bir İsveççe Kursu

Kursa 2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 4 bölümden oluşmaktadır.  14 ders bulunmaktadır.  47 dakika  toplam uzunluğa sahiptir.

Kur sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Tanımlaması

İsveççe öğreniyorsanız, ÇOK İsveççe deyimi bilmeniz gerekir.

İsveççe deyimler anadili İngilizce olan kişiler için o kadar doğal ki, anadili İngilizce olanların farkında bile olmadan sürekli kullanılıyorlar. İsveççe deyimleri sohbetlerde, televizyonda, kitaplarda, müzikte, iş dünyasında ve aklınıza gelebilecek diğer durumlarda kullanırsınız!

Neden İsveççe deyimleri öğrenmelisiniz? Birinin (İsveççe) “there is no cow on ice” dediği senaryoyu hayal edin. Bu, “endişelenme” anlamına gelen İsveççe bir deyimdir, ancak İsveççe deyimleri çalışmasaydın, hiçbir fikrin olmazdı! Ayrıca, pek çok İsveççe deyim İngilizceye çevrildiğinde oldukça eğlencelidir 🙂

Deyimleri ve ifadeleri öğrenmek, İsveççe’nizi geliştirmek için gerekli bir adımdır. Bu kursta, hem mecazi hem de edebi anlamlarla en yaygın İsveççe deyimleri öğrenebileceksiniz. Bu öğretim yöntemi, çalışırken size zaman ve emekten tasarruf sağlayacaktır. Binlerce İsveççe deyim ve ifade var, ancak her zaman duyacağınız en yaygın ve pratik İsveççe deyimleri derlenmiştir.

Ayrıca İsveççe deyimleri bağlam içinde öğreniyorsunuz. Her deyim, örnekler ve durumlar kullanılarak açıklanır, böylece bunları kullanmak için uygun durumları öğrenebilirsiniz.

Her derste şunları yapacaksınız:

İsveççe bir deyime hakim olun

Bu deyimin nasıl kullanılacağına dair örnekler alın

Bu deyimi hangi bağlamda kullanacağınızı anlayın

Telaffuzunuzu keskinleştirin ve konuşma pratiği yapın

Her bölümün sonunda, sizi bu deyimlerle karşılaşacağınız daha fazla senaryoya maruz bırakacak bonus içerikler de var.

Elbette, sınavlar aracılığıyla öğrendiğiniz İsveççe deyimlerini anladığınızı kontrol etmek ve pratik yapmak için pek çok fırsat var. Hem bu deyimleri tanıma hem de konuşma pratiği yapacaksınız.

Bu kurstan sonra, İsveççenizin nasıl değiştiğini fark edeceksiniz, kendinizi farklı bir şekilde ifade edebileceksiniz.

İsveççe deyimler üzerine sunulan materyalin kalitesini sağlamak için bu kadar özen ve çaba sarf edilen başka bir kurs yoktur. İsveççe dil becerilerinizi artırmak ve daha yüksek bir seviyede konuşabilmek istiyorsanız, o zaman bu kurs tam size göre!

İyi şanslar!

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version