Site icon Erasmusgram

İsveç Yüksek Lisans Bursu – Tüm masraflar karşılanıyor

İsveç Enstitüsü Bursları, dünyanın en iyi ve rekabetçi burs programlarından biridir. İsveç Hükümeti, son derece yetenekli öğrencileri tamamen finanse edilen bir yüksek lisans bursuyla lisansüstü çalışmalarını sürdürmeleri için ağırlamaktadır. Tüm öğrenciler İsveç ve kültürü ile uzun süreli ilişkiler kuracak.

Tüm öğrencilerin bir veya iki yıl boyunca tam zamanlı bir yüksek lisans programı için eğitim alması amaçlanacaktır. İsveç Hükümeti Bursları, İsveç’in en iyi üniversitelerinde yaklaşık 600 yüksek lisans programı için mevcuttur. Tüm adaylar, bu sürenin ötesinde burs süresi boyunca finanse edilecektir. Bu SI bursu, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ve toplumlarına da katkıda bulunmaya istekli hırslı geleceğin liderleri içindir. İsveç Enstitüsü Bursları sadece öğrenim ücretini değil, aynı zamanda program boyunca sağlık sigortası ve yaşam masraflarını da karşılayacaktır. İsveç Enstitüsü, uluslararası öğrencilere yaklaşık 350 burs sunmaktadır. Ayrıca, tüm bursiyerler Geleceğin Küresel Liderleri için SI Ağı (NFGL) üyeliğine sahip olacak. Bu, öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmelerine ve iyi profesyoneller olmalarına yardımcı olacaktır. Uluslararası öğrenciler için iki tür SI bursu mevcuttur .

İsveç Enstitüsü Bursları (SISGP) 2021:

Ev sahibi ülke: İsveç

Ev Sahibi Kuruluş: İsveç Enstitüsü

SI İsveç Enstitüsü bursu Dışişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir.

Burs Seviyesi: Yüksek Lisans Programları

Çalışma alanları:  Uygun Yüksek Lisans Programlarının listesine erişmek için tıklayınız Küresel Profesyoneller için İsveç Enstitüsü Bursları (SISGP) 2020/2021 Akademik Yılı

Burs süresi: 1 ila 2 yıl program süresi

İsveç Enstitüsü Burslarının (SISGP) 2021 Faydaları Nelerdir ?

İsveç Enstitüsü Bursları 2021 (SISIGP) Uygunluk Kriterleri Nelerdir ?

Daha detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version