Site icon Erasmusgram

İsveç , Växjö Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Gönüllü olarak, diğer ekip üyeleriyle birlikte ekipte çalışacak, marangozluk, kaynak ve inşaat hakkında bilgi alacaksınız. Buna ek olarak, projeler aynı zamanda gönüllüye uygulama ekibine liderlik ederek ve içindeki üyeleri işgücü piyasasına yaklaştırarak destekleyerek liderlik becerilerini geliştirme imkanı sunar.

 

Ekip üyeleri aydan aya değişir ve hedef gruplar farklılık gösterir. Günlük olarak projenizden ve görevlerinizden sorumlu kişiler olacak bir akıl hocanız ve süpervizörünüz olacak. Görevleriniz, aşağıdakiler gibi birçok pratik görevi içerecektir:

– İnşa; farklı projeler kapsamında vidalama, boyama, temizleme, kazma, ağaç kesme

– Römorkla farklı arabaları sürmek (örneğin, çöp istasyonuna gitmek veya malzeme almak için)

 

– İmkanları kısıtlı insanlardan oluşan bir ekibe liderlik etmek

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler kendi yemeklerini yapacak. Harçlık aylık 180 Euro, yemek parası ise 2500 SEK/ay civarında olacak.

 

Gönüllü, diğer gönüllüler, öğrenciler veya işçilerle ortak bir evde/dairede yaşayacaktır. Tek kişilik bir odası olacak ve banyoyu, tam donanımlı bir mutfağı ve diğer ortak alanları paylaşacaktır.

 

Konut ya Växjö şehrinin içinde ya da çevredeki Växjö kasabalarında bulunmaktadır. Gönüllüye, aralarındaki mesafeye göre evden ofise ulaşımı için bir yıllık otobüs kartı veya bisiklet verilecektir.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, İsveç ulusal ajansı ile geliş eğitimi ve ara dönem eğitimi olmak üzere iki eğitime katılacak

 

BU PROJE İLE İLGİLENİYORSANIZ, praktik@globalakronoberg.se adresine CV’nizi ve motivasyon/ön yazınızı (her iki belge de İngilizce)  gönderiniz.

 

KATILIMCI PROFİLİ

– İsveççe öğrenmek için motive olmuş – Açık fikirli – Pratik çalışmalardan hoşlanan – Başkalarına liderlik etmeye ilgi duyan – Farklı geçmişlere sahip insanlardan oluşan bir ekipte çalışmaktan keyif alan – Esnek – Sosyal hizmetlere ilgi duyan (-) gönüllü aranıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version