Site icon Erasmusgram

İsveç , Malmö Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Sizden Ne Bekleniyor?

Devam eden faaliyetleri, etkinlikleri ve projeleri iletmek için STPLN’de ekiple birlikte çalışın

 

Konuşmalar ve derslerden performanslara, sergilere, konferanslara, festivallere ve daha fazlasına kadar uzanan ortak etkinliklerin yapımcılığını üstlenmek için birbirine bağlı gruplardan okullara ve kamu kuruluşlarına kadar çeşitli aktörlerle işbirliği yapın

 

Kendi kişisel projelerinizi geliştirmek için STPLN’deki tesislere ve geniş bir profesyonel yaratıcı iletişim ağına tam zamanlı erişim elde edin

Diğer iki katılımcıyla ortak bir dairede kalacaksınız

 

Proje kapsamında ise;

Kişisel masrafları, market alışverişini vb. karşılamak için aylık 450 € para alacaksınız

Gidiş-dönüş uçak biletiniz karşılanacaktır.

 

Disiplinlerarası Akademi, İsveç’in Malmö kentinde STPLN tarafından her yıl düzenlenen bir Avrupa Dayanışma Programı projesidir.

 

Üç genç yaratıcı, bir dizi ortam ve teknik aracılığıyla iletişimle ilgili farklı görevler üzerinde çalışan kurum içi disiplinler arası bir yaratıcı ekip oluşturmak üzere Eylül ayının başından Haziran ayının sonuna kadar 10 ay boyunca davet edilir.

 

A SPACE IN TRANSITION / STPLN, yıllar boyunca pek çok farklı türde girişime ev sahipliği yapmıştır: Makerspace, analog medya laboratuvarı, Ortak çalışma alanı, bisiklet mutfağı, geri dönüşüm ve yeniden tasarım stüdyosu, drone yarış kulübü, yoga seansları ve çok daha fazlası. 2011’den bu yana, yaratıcı alanın tüm yelpazesini kapsayan yılda 900’den fazla etkinliğe ev sahipliği yaptı .

 

Ancak 2023 yazında/kışında, yeni girişimler ve projelerle doldurulması gereken boş bir tuval anlamına gelen yeni bir yere taşınacağız.

 

Bu geçiş sürecinden geçerken, güçlü bir topluluğa sahip olmak ve yeni yüzleri davet edecek bir alan yaratmak ev sahibi kurum için önemli.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version