Site icon Erasmusgram

İstanbul 5 Günlük Erasmus+ Forum

Youth@Work: “Employability through European Solidarity Corps”, istihdam edilebilirliği ve sosyal girişimciliği artıranlara odaklanarak gönüllülük (ESC) aracılığıyla edinilen yeterlilikler arasındaki noktaları birleştirmeyi amaçlamaktadır.

Eski “Avrupa Gönüllü Hizmeti” kapsamında ve Avrupa Dayanışma Programı kapsamında 20 yılı aşkın gönüllülük fırsatlarından sonra, gönüllülük/dayanışma projelerine katılmanın gerçekten de gençlerin istihdam edilebilirliğini ve girişimcilik yeterliliklerini iyileştirdiğini biliyor (ve araştırmalar bunu doğrulamaktadır). istihdam edilmek ve/veya sosyal refahla bağlantılı projeler geliştirmek için daha istekli olun

 

 

Youth@Work: “Noktaları Birleştirmek: Avrupa Dayanışma Teşkilatı Yoluyla İstihdam Edilebilirlik”, gönüllülük (ESC) aracılığıyla edinilen yeterlilikler (istihdam edilebilirliği artıranlara odaklanarak) ve sosyal girişimcilik konuları arasındaki ‘noktaları birleştirmeyi’ amaçlar.

 

 

Forum, uygulama ve bilgi alışverişi sunacak, istihdam edilebilirlik ve sosyal girişimcilik sektörlerinde paylaşım ve öğrenmeye ilham verecek, böylece daha fazla işbirliğini hızlandıracak ve nihayetinde daha güçlü ve daha kapsayıcı bir topluma katkıda bulunacaktır.

ESC projelerinin yönetimi ve desteklenmesinde yer alan farklı paydaşları (özellikle proje yöneticileri, gönüllü mentorlar, programın Eğitim ve Değerlendirme döngüsünde yer alan eğitmenler, dayanışma projeleri yürüten gençler) ve projeyle ilgili endişe duyanları bir araya getirmek istiyoruz.

 

Projenin hedefleri

Avrupa Dayanışma Programı projeleri aracılığıyla yeterlilik farkındalığı ve sosyal girişimciliğin geliştirilmesi yoluyla gönüllülük ve dayanışmayı istihdam ve girişimcilikle birleştirmek.

Gençlerin istihdam edilebilirliğini ve sosyal girişimcilik yetkinliklerini geliştirmeye yönelik iyi uygulamaları, deneyimleri ve bilgi birikimini exchange etmek.

 

Gönüllülere danışmanlık ve Avrupa Dayanışma Birlikleri programının eğitim ve değerlendirme döngüsü aracılığıyla gençler arasında istihdam edilebilirlik becerilerini geliştirmek.

 

İstihdam edilebilirlik becerilerini ve sosyal girişimciliği teşvik etmek için kuruluşlar arasında yetkinlikleri, işbirliğini ve ağ oluşturmayı artırmak

Program tarihleri: 14-18 Aralık 2022

 

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version