Site icon Erasmusgram

İspanya’da Yurt dışı Staj Fırsatları

Erasmus+ ; yurt dışında stajları  destekleyerek değerli iş deneyimi kazanmanıza yardımcı olabilir. Başka bir ülkede çalışarak öğrendiğiniz kültürel anlayış ve dil becerileri, çalışmalarınızdan sonra iş bulmayı kolaylaştırabilir.

SOMOS EUROPA, ERASMUS+ İLE İSPANYA’DA STAJINIZI YAPMA OLASILIĞINI SUNAR.

Ayrıca, ilgili bir kuruluşta çalışmak, seminerlerin ve çalıştayların sağlayamayacağı imkanlar ile çalışmalarınız hakkında perspektifler açar.

Bu fırsatlar şu anda üniversite okuyan öğrencilere ve yeni mezunlara açıktır. Stajlar ilgili herhangi bir organizasyonda yapılabilir.

 

Seçim süreci nasıl olacak?

1-Erasmus + Staj hibesi almış olmanız gerekiyor öncelikle

2- Tüm profilinizi ve CV’nizi olabildiğince ayrıntılı bir şekilde etkili bir şekilde doldurmalısınız.

3- Profiliniz şirkete gönderilecektir (şirket sizinle bir skype toplantısı ayarlayabilir).

4- Seçilen adaylarla iletişime geçilecektir.

5- Stajları kabul etmeniz durumunda Somos Europa üyeliğinizi tamamlamanız gerekir.

6-Şirket size kabul mektubu ve öğrenme anlaşması gönderecektir

 

Somos Europa Hakkında

“Asociación Cultural Somos Europa”, eyaletinin gençlere (Granada) Avrupa’nın ne olduğunu, farklı kültürlerini, dillerini, yaşamı anlama yollarını, tarihini daha derinden bilmesi göreviyle doğdu. Kültürler arası bilgiyi bir araç olarak kullanarak Avrupa kimliğini güçlendirmek istiyor. Ayrıca gençlerin sosyal olarak daha katılımcı olmalarını, özerk olmalarını ve sosyal sorunlarla ilgilenmelerini istiyor, kendileri için karar vermelerini ve değişimin itici güçleri olmalarını istiyor. Biz esas olarak yaygın eğitim yoluyla becerilerin kazanılmasını desteklemek istiyor (çalıştaylar, proje geliştirme, kültürel faaliyetler, gönüllülük).

 

Resmi web sitesine erişmek için tıklayınız

Exit mobile version