Site icon Erasmusgram

İspanya’da Online Program – Konusu: Eğitime devam edin

Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

Program sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Bu sertifika, gönüllülük, staj ve iş başvurularınızda geçerli uluslararası niteliği olan bir sertifikadır.

Online program ile eğitime devam edilmesini, gelecekte online ve yüz yüze  etkinlikler ile  dayanışma için yaklaşım becerilerin geliştirilmesini destekleyen eğitmenler bir araya getirilmesi amaçlanıyor bu eğitim kursu kapsamında.

Eğitim kursundaki amaç, dayanışmanın anlaşılması ve farklı öğrenim ortamları içerisinde yaklaşımın daha iyi anlaşılmasını isteyecek eğitmenlerin, gençlik çalışanlara yönelik düzenlenen etkinliktir.

Bu eğitimin  duyurusunun,  Koronavirüs sebebiyle ertelenmiş olan ve yüzyüze olan eğitimin yerine alınmıştır.

Programın Hedefleri :

Etkinliğin uygulama tarihi  öğrenme hedefleri ile 26 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arası 3 hafta sürecektir. Her hafta 2 defa (Salı ve  Perşembe günlerinde  3 saat (16:00 – 19-19) arası) çerçevede online olarak tasarlandı.

Etkinlik Yeri: İspanya ( Online )

Etkinlik Tarihi: 26 Ocak – 11 Şubat 2021

Son Başvuru Tarihi: 4 Ocak 2021

Programa başvururken organizasyon ismi istemektedir. Bu kısma temsil edeceğiniz kurum/kuruluş ismi yazmanız gerekiyor. Bu kurum yerelinizde bulunan bir sivil toplum kuruluşun/derneğin/vakıfın adını yazabilirsiniz.

Başvuru yapmak için tıklayınız

Exit mobile version