Site icon Erasmusgram

İspanya Yaz Dönemi 5 Haftalık Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

ON&OFF yaz için La Rioja, Camrovin’de 10 gönüllüden oluşan bir ekibe ev sahipliği yapacak. Amaç, gönüllülere bir sokak sanatı festivalinde işbirliği yaparak benzersiz bir deneyim sağlamaktır:

Camrovinarte. Dünyanın her yerinden sanatçılar sokaklarını sanat ve renkle süslemek için Camrovin’de kalacaklar.

Gönüllüler, festivalin lojistiği ve yönetimine yardımcı olacak. Diğer etkinliklerin yanı sıra gönüllüler, sanatçılara yaratıcı süreçte işbirliği yapacak ve yardımcı olacak, festival kapsamında gerçekleşecek atölye çalışmaları ve etkinlikler, bir STK’ya özgü idari işler ve kasabanın ve diğerlerinin yerel yama ve çevre faaliyetlerinde çalışacak.

 

Ayrıca gönüllüler ON&OFF’un drama yaz kampları, özel ihtiyaçları olan kişiler için drama atölyeleri, Caprovin’deki sosyal dokuyu güçlendirme aktiviteleri ve daha fazlası gibi drama ile ilgili düzenli etkinliklerine katılacaklar!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllü, La Rioja’da (Logroño’ya 36 km uzaklıkta) küçük bir kasaba olan Camrovin’de çalışacak ve yaşayacak. Gönüllü düzenli olarak haftada 28 saat çalışacaktır.

Projeyle ilgili masraflar İspanya Ulusal Ajansı tarafından oluşturulan Erasmus+ programı tarafından karşılanacaktır. Konaklama, yemek, sağlık sigortası, ulaşım, harçlık vb. ON&OFF, on gönüllü için Camprovín’de ortak odalı, büyük yaşam alanları ve bahçesi ile. Gönüllülük faaliyetleri ile ilgili çalışma faaliyetleri için ulaşım sağlanacaktır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, dil kursu gibi ESC programı tarafından tanınan eğitim parçalarına erişebilecekler. ON&OFF ayrıca ihtiyaç duyulan görevler için gönüllü ekibini eğitecek.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

18 ile 30 yaş arasında olmak. Bir program ülkesinden gelmek (Türkiye dahil).

 

Bir ESC projesi için akredite bir gönderen kuruluşa sahip olun. Açık fikirli ve yeni ortamlara ve kültürlere uyum sağlayabilen.

Dijital becerilere, sosyal medya bilgisine, görsel-işitsel bilgiye (fotoğrafçılık, filme alma ve düzenleme), etkinlik yönetimine ve tiyatro, müzik ve sokak sanatı alanlarında önceden sanatsal deneyime sahip adaylara özel ilgi gösterilecektir

 

Proje Tarihleri: 14/07/2023 to 14/08/2023

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version