Site icon Erasmusgram

İspanya Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

COCAT’TAESC projesine katılacak gönüllülerin rolü, gelen, giden ve A4A içerme/ESC/iletişim alanlarına destek olmak olacaktır.

Yani gönüllülerden biri gönüllüleri ağırlamak için yapılan işe destek olacak (gelen), diğeri gönüllü göndermek için yapılan işe destek olacak (giden), üçüncüsü de gönüllüleri ağırlamak için yapılan işe destek olacaktır.

Uluslararası bir gönüllü hizmeti teşvik edecekler, bilgilendirici materyaller üretecekler, bilgilendirici oturumlara katılacaklar, web’i ve sosyal ağları güncelleyecekler ve web sitemizde makaleler ve gönderiler yayınlayacaklar.

 

İdari görevleri yönetecekler ve COCAT’ın Calabria caddesi nº 120, posta kodu 08015 Barselona’daki ofisinde bir ekip halinde çalışacaklar.

– Katalan çalışma kampları: Gönüllüler, Katalonya’da kamp lideri olarak uluslararası bir çalışma kampına katılma olanağına sahip olacaklar.

– Bilgilendirici oturumlar: gönüllüler, gönüllülüğü teşvik etmek için çalışma kampları ve uzun vadeli projeler hakkında bilgilendirici oturumlara yardımcı olacak ve organize edecektir.

– İletişim görevleri: sosyal medyada bilgilendirici materyal üretmek, web sitesi yönetimi ve bilgilendirici oturumlara katılım.

Gönüllüler web’i ve sosyal ağları güncelleyecek ve COCAT web sitesinde makaleler ve gönderiler yayınlayacak.

 

– Dil kursları: Gönüllülerin başlangıç ​​dil seviyelerine göre, temel Katalanca ve/veya İspanyolca kursu alacaklardır.

– Bilgi hizmeti: gönüllülere bilgi verin (telefon görüşmeleri ve e-posta yönetimi).

 

– Kamp sonrası yıllık gönüllüler toplantısı: Gönüllüler, çalışma kampı sezonunun sonunda toplantının organizasyonuna yardımcı olacaktır. Yıl içinde gönüllülük projelerine katılan gönüllülerle bir toplantı düzenliyoruz ve bu etkinliğin düzenlenmesi ESC gönüllülerinin sorumluluğunda olacak.

– Fotoğraf yarışması: Sezon sonunda COCAT tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının organizasyonuna yardımcı olun.

– Kişisel proje: hareketliliğin ikinci bölümünde, gönüllü, diğer ESC gönüllüsü ile işbirliği içinde kişisel bir proje geliştirme fırsatına sahip olacaktır.

Proje tarihleri: 01.02.2023 – 30.11.2023 (10 ay)

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version