Site icon Erasmusgram

İspanya Uzun Dönem ESC Gönüllülük Projesi

Gerçekleşecek proje için sadece Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek, yerel ulaşım, sigorta ve projeyle bağlantılı tüm masraflarınız karşılanacaktır.

Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. İspanyolca dil desteği verilecektir.

Proje nerede gerçekleşecektir?

Villamartin, İspanya

Proje hakkında

Asociación Caminos, ESC kuruluşu olarak akreditasyonlarından bu yana Finca la Canada del Robledo ile işbirliği yapmaktadır.

O zamandan beri finca, farklı ülkelerden ESC gönüllülerine ev sahipliği yapıyor, ancak Finca La Canada del Robledo, NEETS ve gençlerin sosyal ağdan ayrıldığı eğitim projelerine dahil olmadan önce.

Finca’da gençler, yılın mevsimine ve özel yeteneklerine bağlı olarak farklı faaliyetlerde bulunurlar. Endülüs’teki faaliyetler tarımla ilgilidir, bu nedenle birinci sırada zeytinyağı üretimi, aynı zamanda organik sebze ve meyve ekimi de yapılmaktadır.

Katılımcıda aranan profil aşağıdaki gibidir

Katılacak gönüllüler, muhtemelen işbirliği yapma, iletişim kurma, dahil olma konusunda güçlü bir isteklilik ve yerel bağlamı ve sorunlarını bilme arzusu ile karakterize edilecektir.

Seçim, basit ve spesifik bir kriter izlenerek yapılacaktır: zor sosyo-kültürel ve ekonomik bağlamlarda çalışmak için güçlü motivasyon, göç ve sosyal içerme.

Bu özelliklerin varlığı arzu edilir: – diyaloga ve yüzleşmeye açıklık; – zihinsel denge ve zor koşullara uyum sağlama yeteneği; – eğitimle ilgili kendi fikirlerini sorgulama ve gözden geçirme istekliliği

Proje 12 ay sürecektir.

Proje tarih aralıkları: 01 Kasım 2021 – 31 Ekim 2022

Son başvuru tarihi 31 Ekim 2021

Resmi başvuru adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version