Site icon Erasmusgram

İspanya , Murcia Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Çok alanlı bir projede gönüllü olmayı mı hedefliyorsunuz? Bu fırsat SİZİN için olabilir!

ADyV, tümü on iki alana bölünmüş, bölgesel kuruluşlarla birlikte şu anda aktif olan 200’den fazla projeyle büyük bir üniversite gönüllülük programını yönetmektedir.

Aynı zamanda, engelli öğrencilere ve üniversitelerinin günlük yaşamlarında özel eğitim ihtiyaçları olan öğrencilere destek sağlamaktan da sorumludur. 2022 Ekim ortasından 2023 Temmuz ortasına kadar bize katılacak gönüllüler aranıyor.

Gönüllü olarak, Murcia Üniversitesi kampüsü içinde ve dışında çeşitli projelere katılacak ve Üniversite öğrencilerini Avrupa Dayanışması’na katılmaya teşvik etmek için kampanyalar yürüteceksiniz.

Sohbetler, sosyal medya, karşılaşmalar aracılığıyla birlik… Yaratıcılık hoş karşılanır!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, şehir merkezine yerleştirilen diğer gönüllüler ve öğrencilerle ortak bir dairede kalıyor.

Bakım ve cep harçlığı için ayda 180 Euro (günlük 5 Euro) alıyorlar. Şehir merkezinden ofise otobüs veya tramvay ile ulaşım yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Gönüllülere, genel seyahat kartının fiyatı olan ulaşım için aylık 22 Euro’luk bir bütçe sağlanacaktır. Gönüllülük faaliyeti alanında ihtiyaç duyulan her türlü seyahat, ulaşım veya diyet karşılanır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, belirli becerilere veya bilgiye ihtiyaç duyulursa, bazı gönüllü projeler ve faaliyetler için özel eğitim alabilirler.

Bu onların özel programlarına bağlı olacaktır.

Yabancı gönüllüler, şu anda Üniversitede dillerle ilgili çalışmaları bitirmekte olan İspanyol gönüllülerle haftalık bir İspanyolca pekiştirme seansı yapacaklar.

İspanyol gönüllüler İngilizce pekiştirme seansları talep edebilirler. Ayrıca Erasmus+ Çevrimiçi Dil Platformu İspanyolca kursuna da güvenecekler.

KATILIMCI PROFİLİ

Çok çeşitli görevlere ve alanlara büyük uyum sağlama kapasitesine sahip dinamik, bağımsız ve esnek insanlar. Sosyal konularla temas halinde dinamik gönüllülük faaliyetlerine katılmaya hazır.

Görsel-işitsel içerik oluşturabilmek ve/veya sosyal medya içeriklerini yönetebilmek, inisiyatif ve girişimcilik becerileri bir artı olacaktır. İyi iletişim becerileri anahtardır! Dil zorunlu olmasa da, iyi bir İngilizce ve İspanyolca seviyesi takdir edilecektir.

Proje tarihleri: 15/10/2022 – 15/07/2023

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version