Site icon Erasmusgram

İspanya , Malaga Uzun Dönem Gönüllülük Projeleri

Hedefler

Hem İspanya’da hem de İspanyolca konuşulan diğer ülkelerde veya İspanyolca konuşan topluluklarda edebi yaratıcılığın teşvik edilmesinin yanı sıra bireysel ve toplumsal okuma alışkanlıklarının teşvik edilmesi.

İspanyol dilinin en iyi şekilde tanınmasına ve sözlü ve yazılı kullanımına ve İspanyol dilinin edebi mirasının açıklanmasına katkı.

 

Dil, tarih ve kültür nedenleriyle Avrupa ülkelerine ve İberoamerikan ülkelerine özel önem verilerek İspanya’nın diğer uluslarla kültürel, eğitici ve sanatsal ilişkilerinin teşvik edilmesi.

Her türlü kültürel ve eğitici girişimlerin yanı sıra bu tür alanlarda araştırma ve incelemelerin teşvik edilmesi ve geliştirilmesi.

 

Profesörlük, eğitimciler ve kültürel destekçilerin oluşum faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi.

Yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla vatandaşlar arasındaki dayanışmanın teşvik edilmesi.

Kalkınma için uluslararası işbirliği.

Başlıca projelerimiz ve faaliyetlerimiz

Proje,  Malaga Anne ve Çocuk Hastanesinde hastanede yatan çocuklarla Reading’in tanıtımı için kalıcı kampanya, hastanede yatan çocuklara ödünç kitap verilmesinden oluşuyor.

Göçmenler için İspanyolca. Malaga’da ikamet eden yetişkin göçmenler için kişiselleştirilmiş İspanyolca öğretimi. Vakfımızın İspanyol gönüllüleri tarafından ücretsiz özel dersler verilmektedir.

 

Mini kütüphaneler Alonso Quijano. Merkezlerde veya halka açık yerlerde insanların özgürce kitap okuyabileceği, kitap alabileceği veya değiş tokuş edebileceği küçük kütüphanelerin kurulması.

 

Uluslararası İşbirliği “Dünya için Kitaplar”. Iberoamerica’nın çeşitli ülkelerine kitap göndermek

 

Temel motivasyonumuz, yabancı bir gönüllünün kültürel ve gönüllü deneyimlerinin hem kişisel hem de emek kapsamında değiş tokuşu ile katkıda bulunabilmesini zenginleştirmektir. Bir gönüllünün, kuruluşumuzla olan geniş işbirliği deneyimini de zenginleştirebileceğini düşünüyoruz.

 

Bu kültürel alışverişte her şey hem gönüllü hem de dernek üyeleri için olacak çünkü gönüllü diğer kişilerle aynı işlevleri yerine getirecekBir diğer önemli sebep de İntercambia Gençlik örgütünün gönüllü değişimi sürecinde sunduğu destek ve yardımdır.

Gönüllülerimize sunduklarımız

Ücretsiz İspanyolca dil dersleri (Dil ve Kültür), haftada bir veya iki kez 1 ½ saat, vasıflı bir gönüllü tarafından kararlaştırılan bir zamanda verilir.

Mesleki gelecekleri için yararlı beceriler konusunda deneyim kazanın. AGH, beceri ve deneyim sağlar, iş olanaklarını artırır ve farklı işler yapma şansı verir, bu nedenle bir seçim mümkündür.

 

Yeni beceriler öğren. ESC, gönüllüleri dünya perspektiflerini yeniden gözden geçirmeye teşvik edebilecek yeni zorluklar, yeni insanlar, yeni bakış açıları ve yaşam biçimleri tanır.

 

Hem hastanede hem de Vakıfta güvenli ve konforlu çalışma ortamı; her ikisi de gerekli tüm kaynaklara sahiptir ve her ikisi de güvenlidir.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version