Site icon Erasmusgram

İspanya , Malaga Kısa Dönem 3 Farklı Gönüllülük Projesi

Neighbourhood Association’in temel amacı, daha kapsayıcı bir toplum inşa etmek, savunmasız insanları desteklemek ve her gün karşılaştıkları sosyal zorluklara yanıt vermek için yerel halkla birlikte çalışmaktır:

kültürel çeşitlilik, işsizlik, sosyal katılım eksikliği, sosyal dışlanma, sporun teşviki, cinsiyet eşitliği, çevreye özen vb.

 

Gönüllüler çeşitli konularda çalışacaklar, sabahları ana faaliyet bölgedeki okullardaki öğretmenlere yardımcı olmak olacak ve öğleden sonra derneğin sosyal kolektifleri desteklemek için sahip olduğu faaliyetlerde işbirliği yapacaksınız.

 

 

Dönem boyunca öğretmenlerin dersi hazırlamasına yardımcı oluyoruz, insan haklarını, toplumsal cinsiyet eşitliğini, kültürlerarası alışverişi, şiddet içermeyen iletişimi, sosyal becerileri vb. teşvik eden etkinlikler yapıyoruz.

 

 

Dernekteki faaliyetlere gönüllüler de katılıyor. Örneğin futbol eğitimleri, ingilizce dersleri, salsa dersleri, kültürlerarası, etkinlikler, el sanatları atölyesi, gönüllülüğü teşvik ve ESC programları vb.

 

Proje kapsamında Türkiye’de katılımcılar aranıyor

 

El Torcal derneği 1987’de kuruldu ve şu anda tamamı mahallemize ve Málaga şehrinin diğer bölgelerine ait 350’den fazla ailenin üyesi.

 

Dernek, nüfus yoğunluğunun en yüksek olduğu, büyük işsizlik sorunları, düşük eğitim seviyesi, göçmenler ve sosyal dışlanma riski olan bölgelerden birinde yer almaktadır.

 

 

Kişisel gelişimlerini kolaylaştıran ve olumlu bir sosyal değişim yaratan faaliyetleri teşvik ediyoruz.

 

ESC projesi için 3 katılımcı seçilecektir.

 

Proje tarihleri:

1. Periyot: 10.05.2024 – 09.07.2024

2. Periyot: 10.07.2024 – 08.09.2024

3. Periyot: 10.09.2024 – 09.11.2024 

Proje yeri: Malaga İspanya

 

Gönüllülerin konaklama, yemek masraflarının TAMAMI karşılanacak olup, Seyahat masrafları ise 360 Euro’ya kadar Proje sonrasında raporlama evrakları teslim alındıktan sonra geri ödenecektir.

 

Biletler proje öncesinde gönüllüler tarafından alınacak ve projeden sonra 2 ay içerisinde geri ödeme yapılacaktır. Bu nedenle proje başvurunuzu bilet araştırması yaparak yapmanızı rica ederim.

Son başvuru tarihi: 26 Nisan 2024 saat 23:59

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version