Site icon Erasmusgram

İspanya , Malaga: Gönüllülük İlanı

Genel olarak, gençlerin yanı sıra tüm toplumun bütünsel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur.

 

Projelerin sürecinde yer alacak gönüllülerden beklenen görevler arasında şunlar bulunmaktadır:

 

Ev sahibi kuruluşların çeşitli grafik tasarım ihtiyaçlarına destek olmak (etkinlik tanıtım broşürleri, e-kitap tasarımı vb.), Info programının temsil edilmesine yardımcı olmak

 

– Europa: Gönüllü ve gençlik bilgilendirmesinden sorumlu kişi olarak, gençlerin Avrupa programlarına dair ihtiyaçlarını ele almak.

 

ESC gönüllülük programının desteklenmesi, Çalıştaylara destek vermek: Ev sahibi kuruluşun düzenlediği çeşitli çalıştaylara katılmak ve gözlemcilere yardımcı olmak,

 

Yerel kuruluşları desteklemek: Gönüllü, yakın ilişkide olduğumuz ve yerel ağlar kurduğumuz diğer kuruluşları tanıma ve işbirliği yapma fırsatına sahip olacaktır.

Konaklama, Yemek ve Ulaşım Düzenlemeleri:

Gönüllülere aylık bir bütçe dahilinde yiyecek ve cep harçlığı sağlanacaktır. Gönüllülük faaliyetleri için yerel ulaşımı da kapsıyor .

 

Faaliyet Sırasında Eğitim:

Varışta diğer gönüllülerle birlikte eğitim ve ayrıca ara değerlendirmeye katılma imkanı bulacaksınız. Gönüllü, projenin süreci boyunca gerçekleştirilecek faaliyetlere yönelik olarak geniş kapsamlı eğitim metodolojilerine dayalı sürekli eğitim alacaktır.

 

Katılımcı Profili:

 

Aktif, büyük inisiyatife sahip, öğrenmeye ve topluma katkı sağlamaya istekli gönüllüler arıyoruz.

 

Yaratıcı düşünen bireyleri her zaman memnuniyetle karşılıyor ve bekliyoruz. Doğrudan halkla ilişkili olduğumuz için en azından temel düzeyde İspanyolca bilen birini tercih ediyoruz.

Proje tarihleri: 01/02/202431/07/2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version