Site icon Erasmusgram

İspanya – Madrid Kültür Programı – Masraflar Karşılanıyor

Disiplinler arası ve sektörler arası bir pratiği işinize nasıl taşıyacağınızı hiç düşündünüz mü? Birbirinizden bir şeyler öğrenmek ve küresel zorlukların üstesinden gelmek için başka bir sektörden profesyonellerle anlamlı bir ilişki kurmak hiç ilginizi çekti mi?

 

Kültürel İlişkiler Platformunun amiral gemisi eğitim programı olan Küresel Kültürel İlişkiler Programı (GCRP), anlamlı bağlantılar oluşturmak ve kültürler arası işbirliklerini tartışmak için dünyanın dört bir yanından uygulayıcıları bir araya getiren eşsiz bir fırsattır.

 

 

Hayat boyu sürecek beceriler geliştirme, bilginizi artırma, uluslararası ağınızı oluşturma ve disiplinler arası kültürler arası işbirliğine girme fırsatı için şimdi başvurun.

GCRP bu yıl 10 – 13 Ekim 2023 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid kentinde gerçekleştirilecek. Program İngilizce olarak yürütülecektir.

 

Neden GCRP’ye katılmalısınız?

 

Özenle tasarlanmış, yenilikçi ve etkileşimli bir öğrenme programı aracılığıyla disiplinler arası ve kültürler arası işbirliklerinde becerilerinizi geliştirin

Benzer zorluklarla ve fırsatlarla karşılaşan dünyanın dört bir yanından profesyonellerle ağ kurun ve işbirliği yapın

 

Eşler arası öğrenmeye katılmak için kültür veya iklim değişikliği alanında çalışan genç uygulayıcılar ve değişim yaratanlarla bağlantı kurun

Gelecekteki potansiyel işbirlikleri için iki sektörü bir araya getirmedeki güçlü yönleri belirlemek için kültür ve iklim değişikliği ile çevre sorunlarının kesişimine ilişkin derinlemesine tartışmalara katılın

Kültürel İlişkiler Platformunun 220 GCRP mezunu topluluğuna uzun vadeli olarak katılın.

Zaman çizelgesi

Temmuz başından ortasına kadar: Seçilen katılımcılar e-posta yoluyla bilgilendirilir

Eylül: Seçilen katılımcılar çevrimiçi olarak duyurulur

9 Ekim Pazartesi: Katılımcılar Madrid’e varıyor

10 Ekim Salı – 13 Ekim Cuma: Dört tam gün programlama

14 Ekim Cumartesi: Katılımcılar Madrid’den ayrılıyor

 

Daha fazlasını öğrenin ve 28 Mayıs 2023 Pazar, Orta Avrupa Yaz Saati (CEST) gece yarısına kadar BURAYA başvurun.

Salt okunur başvuru formu buradan PDF olarak da indirilebilir. Başvurular yalnızca yukarıdaki bağlantı aracılığıyla gönderildiğinde kabul edilecektir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version