Site icon Erasmusgram

İspanya, Madrid Eğitim Kursu Projesi 13-18 Haziran 2021

Türkiye’den katılımcılar için çağrı.

Madrid, İspanya’daki “Dezavantajlı Gençlik Grupları için Girişimcilik Becerilerini Geliştirmeye Yönelik Maker Eğitim Araçları” Erasmus + eğitim kursu duyurusu!

📆 Projenin Gerçekleşeceği Tarih Aralığı : 13 Haziran-18 Haziran

🏩Nerede Gerçekleşecektir: Madrid, İspanya

📌 Ülkeler: Belçika, Kıbrıs, İspanya, Litvanya, Macaristan, Slovakya, Türkiye, Polonya

🔊Projenin Çalışma Dili: İngilizce

🎂Hangi  Yaş Aralığı Başvurabilir: 18 – 29

✅ Seyahat masrafları, Konaklama, günde 3 öğün yemek ve diğer proje ile ilgili harcamalar % 100 AB tarafından finanse edilmektedir

HEDEFLER

Bu nedenle, bu projenin ana iki amacı:

1. Gençlik çalışanlarını, yapıcı eğitimi konusunda hazırlıklı olacak yeterlilikler ve yöntemlerle donatın. dezavantajlı gençleri daha iyi güçlendirmeyi sağlayın

2. Genç işsizliğini, yoksulluk ve dışlanma riskini, ötekileştirmeyi önleyin ve bunlarla mücadele edin.

Yerel gençlik toplulukları arasında radikalleşmeyi sağlayacak faaliyetleri doğrudan tanımlayarak dezavantajlı gençlere başarılı bir şekilde ulaşmak ve onları güçlendirmek.

Bu projenin özel hedefleri aşağıdaki gibidir:

1. Maker eğitimini, metodolojilerini ve araçlarını dahil etmenin yeni yollarını keşfedin. Gençlik çalışmalarının ve yaygın eğitimin kapsamını keşfedin

2. Gençlik çalışanlarının üretici eğitimi metodolojileri üzerindeki mesleki yeterliliklerini artırmak, ve dezavantajlı gençlik gruplarıyla yaptıkları işlerde kullanılan araçlar.

3. Daha iyi anlamak için gençlik çalışanlarının mesleki ve kişisel yeterliliklerini artırmak, birlikte çalıştıkları dezavantajlı gençleri anlar ve onlarla birlikte vurgular.

4. Dezavantajlılarla uygulanacak maker eğitimine dayalı faaliyetler geliştirmek gençlerin gençliği teşvik etmenin bir ön koşulu olarak girişimcilik becerilerini artırmaları istihdam ve yoksulluk, ötekileştirme ve radikalleşme riskinden kaçının.

Proje sonunda youthpass sertifikası alacaksınız

Son başvuru tarihi: 20 Mayıs saat 22:00

Bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Exit mobile version