Site icon Erasmusgram

İspanya , Madrid 6 Gün Erasmus+ Projesi

PROJE Hakkında

Geliştirilen 11 hedef gençlik Hedefleri,  AB düzeyindeki politika önlemlerini ve ayrıca tüm paydaşların ulusal, bölgesel ve yerel düzeylerdeki eylemlerini harekete geçirerek gençlerin bu vizyonunu gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır:

1) AB’yi Gençlerle Bağlamak, 2) Herkesin Eşitliği Cinsiyetler, 3)Kapsayıcı Toplumlar, 4)Bilgi ve Yapıcı Diyalog, 5)Ruh Sağlığı
&Refah, 6)Kırsal Gençliği İleriye Taşımak, 7)Herkes İçin Kaliteli İstihdam,

8)Kaliteli Öğrenme, 9)Herkes için Alan ve Katılım,10)Sürdürülebilir Yeşil Avrupa, 11)Gençlik Örgütleri ve Avrupa Programları.

Avrupa Komisyonu tarafından açıkça tanımlandığı üzere, “bu hedefler Avrupalı gençliğin görüşlerini yansıtır ve AB Gençlik Diyaloğunda aktif olanların vizyonunu temsil eder”.

Bununla birlikte, genç üye kuruluşlarımız tarafından açıkça bildirildiği gibi, Gençlik Hedefleri her zaman yerel ve dezavantajlı gençlik gruplarını meşgul etmemektedir.

Tüm gençlerin yeterli eğitim geçmişine sahip olmadığını ve diğer pek çoğunun sınırlı kaynakları nedeniyle düzgün bir eğitimden yararlanamadıklarını dikkate almalıyız. Ayrıca, Avrupa gençlik forumu tarafından AB Gençlik Stratejisi 2019-2027’de yer alan hedeflerin birçoğunun yeterince uygulanmadığı belirtilmiştir.

Bu nedenle, (1) gençliğin sosyal ve sivil katılımı, (2) gençlerin toplumda yer almaları için gerekli kaynakların teşvik edilmesi ve (3) gençler için eşit fırsatların garanti edilmesi gibi stratejinin en önemli hedeflerini bilerek, dezavantajlı gençlik gruplarının özel erişimiyle farkındalıklarını ve uygulamalarını teşvik etmek isteyenler

HEDEFLER

Belirlenen bu ihtiyaçlara göre, “Avrupa Gençlik Hedefleri – Dezavantajlı gençleri dahil etmek için yaygın eğitim faaliyetleri ve en iyi uygulamalar” projesi, gençlik çalışanlarına gerçek bir deneyim sağlayabilecek etkili bir rehber ve ilham kaynağı olarak Avrupa Gençlik Hedeflerine odaklanmayı hedeflemektedir. dezavantajlı gençlik gruplarının katılımına özel bir odaklanma ile gençlik alanındaki ihtiyaçlara genel bir bakış.

Bu projenin ana hedefleri şunlardır:

 Gençlik çalışanlarının AB stratejisi ve geliştirilen 11 Gençlik Hedefi hakkındaki bilgilerini artırmak.

 11 Gençlik Hedefinin geliştirilmesi için dezavantajlı gençlik grupları arasında uygulanan ülke bazlı ve organizasyon bazlı en iyi uygulamaları değiş tokuş edin.

 Dezavantajlı gençlik gruplarının yararına kaliteli projeler uygulamak ve geliştirmek için gençlik çalışanlarına daha iyi bilgi, beceri ve yeterlilikler sağlayarak gençlik çalışmasının kalitesini artırmak.

 

Bu projenin özel hedefleri şunlardır:

 Gençlik çalışanlarının Avrupa Birliği Gençlik Stratejisi 2019-2027’ye uygun olarak çalışmasını sağlamak için gerekli kaynakları ve araçları sağlayın

 

 Alandaki anlayışı ve uygulamayı geliştirmek için yenilikçi, dijital ve yaygın eğitim araçlarını kullanın ve teşvik edin.

 Daha iyi uygulamaya yönelik modeller oluşturmak için alandaki küresel iyi ve kötü uygulamalar üzerine düşünün.

 

 Gençlik çalışanlarını Avrupa Birliği Gençlik Stratejisi 2019-2027 hedeflerini ilerletmeye ve bu hedeflere doğru çalışmaya teşvik etmek.

 Edinilen uzmanlığı birlikte çalıştıkları gençlere aktarmak için AB gençlik stratejisine ilişkin katılımcı gençlik çalışanlarının iş kalitesini, bilgisini, becerilerini ve tutumlarını geliştirin.

 

📆 Tarih: 5 – 10 Kasım 2023
🏩 Yer: Madrid, İspanya

📌Ülkeler: Türkiye, Arnavutluk, Ermenistan, Belçika, Fransa, Gürcistan, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, İspanya

👤Katılımcı sayısı: 2

🔊 Dil: İngilizce

🎂 Yaş: 18 – 30

✅ Son Başvuru Tarihi: 27.08.2023 – 18:00
✅ Konaklama, 3 öğün yemek ve projeyle ilgili diğer harcamaların %100’ü Avrupa Komisyonu tarafından karşılanmaktadır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version