Site icon Erasmusgram

İspanya , Madrid 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Las Rozas de Madrid (Madrid), İspanya’da gerçekleşecek projeye toplam 50 katılımcı seçilecektir.

Profesyonel müzik evreni son yıllarda gerçekten değişti ve şu anda pandemi tarafından güçlendirilmiş yeni bir dönüşümle karşı karşıyayız. Bu genç girişimciliği vokal müzik kursunda geleceklerini inşa etmek için temel bir araç olarak öneriyoruz.
BAŞLANGIÇ

 

Yönetmeni, soprano, besteci, orkestra yönetmeni, yapımcı ve kültür yöneticisi Pilar Jurado, profesyonel gelişimleri için temel materyalleri içeren, ancak yeni vokal tercümanların eğitimine dahil edilmemiş olan 360º ses dünyası vizyonunu yazdırıyor.

Müziğin profesyonel evreni son yıllarda gerçekten değişti ve şu anda pandemi tarafından güçlendirilmiş yeni bir dönüşümle karşı karşıyayız, bu da gençleri girişimcilik ve öz yönetimde kariyerlerini profesyonel hale getirmenin yollarını bulmaya zorluyor.

 

Şarkı söylemelerine izin veren iyi bir vokal tekniği, şarkıcılar için, modası geçmiş ve teknolojinin halihazırda sunduğu olanaklara çok az katkıda bulunan eski yapılara bağlı kalmadan mesleklerini icra etmelerini sağlayacak tüm araçların bilgisi kadar önemlidir.

En iyi profesyoneller tarafından verilen üst düzey bir eğitimin, onu alanların hayatlarını değiştirebileceğine inanarak, bu Gençlik girişimciliğini, geleceklerini inşa edecekleri temel bir araç olarak vokal müzik kurslarında olacaktır

 

Etkinliğin amaçları

Gençleri, günümüz müzik endüstrisinin temellerini ve yetenekleri etrafında nasıl iş geliştirebileceklerini anlamalarına yardımcı olmak için eğitmek ve ayrıca yeni teknolojiler ve ses dünyası etrafında ortaya çıkan yeni meslekler hakkında bilgi edinmek.

Şarkıcıların profesyonel dünyalarıyla ilgili mevcut prosedürleri, davranış kurallarını ve politikaları anlamalarına yardımcı olun.

Deneyimden öğrenme yeteneğini artırın ve kariyerlerini kendi kendilerine yönetmelerine olanak tanıyan ortamı yaratın.

 

Bu kurslar aracılığıyla, tüm cinsiyetlerin eşitliğini ve engelli veya dezavantajlı durumdaki ve daha az fırsata sahip kişilerin dahil edilmesini göz önünde bulundurarak, onlara erişim için eşit fırsatlar sunmak.

Yalnızca mesleki eğitim yoluyla değil, aynı zamanda kişisel gelişim yoluyla da gençlere daha fazla güven ve daha yüksek bir motivasyon düzeyi sağlayarak, değişen ortama uyum sağlamaları için onlara profesyonel ve duygusal araçlar sağlar.

Bu kursların öğrenim tasarımı, şarkı söyleme alanında kültürel ve ticari girişimleri geliştirmeye yönelik üç aşamadan oluşan bir metodolojiye dayanmaktadır: oluşturma, doğrulama ve iş planı.

 

24-29 Nisan 2022’de 5 gün sürecek olan kurs, konuların yaratıcı bir vizyonla sunulacağı ve çalışılacağı, her bir katılımcının o günlerde edinecekleri tüm bilgilere dayanarak üstlenecekleri belirli bir fikir sunacağı 5 gün sürecek.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version