Site icon Erasmusgram

İspanya , Madrid: 1 Hafta Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

İspanya’da düzenlenecek olan 8-14 Mart tarihleri arasındaki İspanya Kısa Dönem Avrupa Dayanışma Programı (ESC) Projesi için katılımcı arayışı devam ediyor!

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Euroactiva-T, eşitlik, sosyal dahil olma, kültürlerarası etkileşim, istihdam ve girişimcilik, çevre bilinci ve refahı desteklemeye odaklanan eylem ve projeleri hayata geçirmeyi amaçlayan bir kuruluştur.

 

Bu faaliyetler aracılığıyla, din, ırk ve sosyal köken gözetmeksizin Avrupa topluluğuna ait olma duygusunu artırmaya ve insanlar arasındaki eşitlik hissini genişletmeye çalışmaktadır.

 

Katılımcılara pratik araçlar sağlanacak ve bu araçlar sayesinde istihdam edilebilirlik ve girişimcilik becerileri geliştirilecektir.

 

Bu şekilde, kendi topluluklarındaki gençlerle işbirliği yaparak ve profesyonel kariyerlerinde hangi alanlara odaklanmaları gerektiğinde rehberlik ederek, kendi şirketlerini ve projelerini oluşturma sürecinde destek sağlayacaklardır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Proje kapsamında yer alacak ülkeler şunlardır: Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, İtalya, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Slovak Cumhuriyeti, İspanya, Türkiye.

 

İspanya Kısa Dönem ESC Projesi

 

Proje Yeri: Madrid, İspanya

Proje Faaliyet Tarihi: 08/03/2024 – 14/03/2024

Son Başvuru Tarihi: Belirtilmemiştir

Proje Sahibi: Euroactiva-T

Bu heyecan verici projeye katılmak ve uluslararası bir deneyim yaşamak istiyorsan, başvurunu yapabilirsin

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version