Site icon Erasmusgram

İspanya , La Seu d’Urgell : 6 Gün Erasmus+ Projesi

Eğitim hakkında

“Youth Exchanges for Youth 2” mesleki yeterlilikleri artırmayı ve onların en iyi uygulamaları paylaşmalarını sağlamayı ve Avrupa çapında gençlik çalışmaları alanında işbirliğini ve yeniliği teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

Bu eğitim kursu proje tasarımına odaklanacak ve fikir üretmekten değerlendirmeye kadar proje döngüsünün her aşamasında size rehberlik edecektir.

 

İhtiyaçların değerlendirilmesi, hedeflerin belirlenmesi, etkinin anlaşılması, öğrenme döngülerinin kolaylaştırılması, iletişim stratejileri, değerlendirme teknikleri ve genel proje yönetimi gibi temel alanları kapsayacaktır.

Kurs boyunca eğitmenler, projenizin kalitesini artırmak için en iyi uygulamalara, etkili araçlara ve metodolojilere ilişkin bilgiler sağlayacaktır.

 

Amacımız sizi Erasmus+ programının KA1’i kapsamında gerekli kalite standartlarını karşılayacak projeleri tasarlamak, yürütmek, denetlemek ve gerekçelendirmek için gereken becerilerle donatmaktır.

 

Eğitim Hedefleri

 

– Erasmus+ programı kapsamında gençlik değişim projelerinin tasarlanması, koordine edilmesi ve uygulanması konusunda gençlik çalışanlarının bilgi ve deneyimlerinin artırılması.

– Geleneksel olmayan öğrenime ve gençlerin uluslararası hareketine özel bir vurgu yaparak, gençlik değişimlerinin mükemmelliğini artırmaya yönelik öneriler, kaynaklar ve yaklaşımlar sağlayın.

 

– Gençlik çalışanlarının, gençleri, onların ilgi alanlarına, gereksinimlerine ve endişelerine hitap eden projelerin geliştirilmesine etkin bir şekilde dahil etmelerini sağlamak.

– Katılımcılar arasında işbirliğini ve ağ oluşturmayı teşvik ederek, birbirlerinin deneyimlerinden ve içgörülerinden öğrenmelerini sağlayın.

 

– Proje katılımcılarına Erasmus+ programının işleyişi, hedefleri ve proje yönetimi hakkında bilgi sağlamak.

 

Proje süresince seyahat masrafları,  yemek ve konaklama masrafları karşılanıyor

 

– Katılımcılar, Katalonya’nın kuzeyindeki orta çağdan kalma büyüleyici küçük bir kasaba olan la Seu d’Urgell’deki gençlik hosteli Xanascat’ta konaklayacaklardır.

– Katılımcılar farklı milletlerden olan odalara yerleştirilecektir. Odalar WiFi, kilitli dolaplar, ranzalar ve ortak banyolarla donatılmıştır.

– Hostelde kahve molalarıyla birlikte günde 3 öğün yemek verilmektedir. Yiyecekler esas olarak vejetaryen ve vegan seçeneklerinin yanı sıra diğer diyet kısıtlamalarından oluşacak.

 

– Mekan eczane, süpermarket, kafe, çarşı vb. birçok hizmete yakın harika bir bölgede yer almaktadır. Eski şehre ve şehrin XII. yüzyıldan kalma katedraline 10 dakika yürüme mesafesindedir.

– Program dışında (toplamda) 2 gün seyahat etmek mümkündür ancak program dışında konaklama ve yemek masrafları proje tarafından karşılanmamaktadır.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version