Site icon Erasmusgram

İspanya Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

İspanya’da kısa dönem harika bir gönüllülük deneyimine hazır mısınız?

🎉 Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Programı gönüllülük projesi kapsamında 18-30 yaş arasında 2 gönüllü aranmaktadır. ✨

Gönüllü pozisyonları:

 

Konuşma Kolaylaştırıcısı

Dil sohbet kulübü: Konuşma gruplarının İngilizce ve nihayetinde Fransızca, Almanca ve İtalyanca olarak düzenlendiği haftalık dil atölyeleri. 7/10 kişilik gruplar halinde İngilizce atölye çalışmaları.

Yaşlılar kulübü Afundación ile işbirliği içinde düzenlendi. Gönüllü, haftada üç kez 60 yaş üstü öğrencilere yönelik interaktif İngilizce derslerinin gerçekleştirilmesine destek oluyor.

Faktör konuşun. Halktan geri bildirim almak amacıyla katılımcıların maksimum 4 dakikalık sunumlar hazırlayıp sunacağı haftalık İngilizce hitabet çalıştayının düzenlenmesi.

 

Halkla ilişkiler ve pazarlama

Çevrimiçi tanıtımcı: yerel ve uluslararası faaliyetlerimizi web ve sosyal medya Video yapımcımızda yaymak için en muhteşem tasarımların ve gönderilerin yaratıcısı.

Aylık haberlerimizin tasarımı, çekimi ve kurgusundan sorumlu olmak.

Ekipmanlarımızla (kameralar, ışıklar, mikrolar, drone…) küçük belgesel veya yaratıcı filmler geliştirme imkanı

Çevre asistanı:

Permagardener: sürdürülebilir sebzeler yetiştirdiğimiz ve yerli ağaçları beslediğimiz bir topluluk girişimi olan permakültür kentsel bahçemizin bakımı ve genişletilmesi.

Doğa kurtarıcısı. Yakın çevrede plaj temizliği, ağaç dikimi veya egzotik türlerin kaldırılması gibi kamusal eylemlerin geliştirilmesi ve koordine edilmesi.

Yapı asistanı

Das Haus projesinin ortak yaşam, doğa pansiyonu ve sanatsal konut kombinasyonunun geliştirilmesine yardımcı olmak. Eski bir köy okulunun farklı alanlarının yenilenmesine, temizlenmesine, boyanmasına ve dekorasyonuna yardımcı olacaksınız.

📍 Son başvuru tarihi: 12 Mayıs

📍 Proje Süresi: 12.06.2024 – 12.08.2024

📌 Dikkat: Tüm başvurular ilgili form üzerinden İngilizce olarak yapılması gerekmektedir. Onun haricinde mail, yüzyüze, posta vb. yöntemler ile başvurular kabul edilmeyecektir. Lütfen başvurularınızı İngilizce olarak hazırladığınız Europass CV ile yapınız.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version