Site icon Erasmusgram

İspanya , Espeja Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Campanarios de Azaba Biyolojik Koruma Alanı, Portekiz ve İspanya’nın sınır ötesi bölgesinde, Salamanca ilinde yer almaktadır.

Bu yerleşim bölgesinin konumu ve özellikleri, onu Akdeniz ormanlarına sahip çayırlarda elverişli bir yaşam alanı bulan farklı türler için ayrıcalıklı bir doğal alan haline getirmektedir.

Habitatların, bitki türlerinin ve faunanın izlenmesine ve incelenmesine katılma fırsatına sahip olacaksınız. Ayrıca rezervin yönetimi, çevre eğitimi ve sosyal ağlarda faaliyetlerin yaygınlaştırılmasına da katılacaksınız.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllüler, koruma alanına 10 km uzaklıktaki Espeja’daki Kırsal Turizm Merkezi “La Estación”da kalacaklar. Oda bireysel olacak ve tüm aletlerle donatılmış ortak bir mutfağa erişiminiz olacak.

İş merkezine ulaşım sağlanacaktır. Erasmus+ Programında belirtilen şartlara göre harçlık sağlanacak, yemek, konaklama ve yerel ulaşım masrafları da program tarafından karşılanacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Bu şekilde farklı ekosistemlerin işleyişi, türlerin tanımlanması ve farklılaşması hakkında bilgi edineceksiniz.

Farklı nüfus araştırması metodolojilerini uygulamaya koyacaksınız, türlerin geri kazanılması ve doğal olarak bozulmuş alanların restorasyonu için stratejileri bileceksiniz, bunların yönetimine katılacaksınız ve zorlukların yanı sıra benimsenen çözümleri belirleyeceksiniz.

KATILIMCI PROFİLİ

Belirli bir eğitim profiline gerek yoktur, ancak doğanın korunması ile ilgili konulara ilgi gösterilmesi ve ayrıca hem açık hem de kapalı çeşitli görevlerde çalışma motivasyonu arzu edilir.

Projenin gönüllü üzerinde sağlayacağı motivasyonlar ve faydanın yanı sıra, aktiviteyi faunanın davranışlarına uyarlamak için esnek zaman çizelgeleri içeren yoğun saha gezilerine uyum sağlama kapasitesi değerlendirilecektir.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version