Site icon Erasmusgram

İspanya , Camprovin : 10 Ay Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

ON&OFF, tiyatronun gücü aracılığıyla kırsal kalkınmayı, sürdürülebilirliği, sanatı ve sosyal katılımı teşvik eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

 

Girişimlerimiz tiyatrodaki öğrenme ve eğitim fırsatlarını harmanlayarak insanların hayatlarını zenginleştirirken topluluk duygusunu da geliştiriyor. 10 aylık bir yolculuk için Camprovín (La Rioja) köyünde bize katılın:

 

Kamera arkası yönetici görevlerinin bir karışımına (sosyal medya yönetimi, içerik oluşturma,

 

Erasmus+ projesine yardımcı olma) dalmak için 3 gönüllü arıyoruz yönetimi vb.) ve tiyatro gruplarımız, etkinliklerimiz ve etkinliklerimizle uygulamalı olarak çalışın.

 

Kendinizi engelli insanlar için tiyatro gruplarına yardım ederken, dekor ve dekor konusunda yaratıcı olurken ve atölye çalışmalarına liderlik ederken hayal edin.

 

Ayrıca bir sokak sanatı festivali olan Camprovinarte için nesiller arası kültür ve eğlence etkinliklerinin düzenlenmesinde Belediye Binası ile işbirliği yapacaksınız. Yaratıcılığı, kapsayıcılığı ve değişimi teşvik ederken La Rioja’nın kültürel manzarasını şekillendirmek için bize katılın.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

La Rioja’nın 182 nüfuslu güzel bir köyü olan Camprovín’de çalışacak ve yaşayacaksınız.

 

Güçlü bir yerel topluluğa, muhteşem manzaralara ve birçok açık hava etkinliği olanağına sahip büyülü bir yer. Ancak buradaki hayat da çok uzak: Düzenli mağazalar yok ama haftada birkaç kez gelen farklı seyyar satıcılar var.

 

Gönüllülerimiz, tam donanımlı mutfak/ortak alan, bireysel odalar ve (süper güzel) çatı terası bulunan ortak bir dairede yaşayacaklar. İsteğe bağlı bir otobüs ve bir araç paylaşımı grubu bulunmaktadır.

Her gönüllüye aylık cep ve yemek parası veriyoruz.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllülerimiz, kendi kişisel projelerini oluşturma ve geliştirme desteğinin yanı sıra, bu gönüllülük deneyimine ilişkin görevleri yerine getirmek için oryantasyon oturumları ve eğitimlerden de yararlanacak.

 

Ayrıca gönüllülerimiz İspanya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen iki eğitim kursuna (varışta ve dönem ortasında) katılacak. ON&OFF ayrıca İspanyolca dersleri alma imkanı da sunuyor.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Tiyatroyla ilgilenen, ideal olarak sanatın bazı alanlarında deneyimi olan ve kayıt yapma, fotoğraf ve video düzenleme, poster oluşturmak için grafik tasarım gibi dijital becerilere sahip, açık fikirli olması.

 

Misyonlarımızdan biri olarak Kırsala yaşam, bu konuda bize destek olmanıza ve kırsal yaşamı tüm artılarıyla ve eksileriyle kucaklamanıza ihtiyacımız var!

 

Gönüllülerimiz eşitliği ve çeşitliliğin her türüne saygıyı benimseyecektir. İspanyolca zorunlu değildir ancak aktivitelerimizin çoğu İspanyolca olduğu için dili öğrenmeye istekli katılımcı aranıyor.

 

Proje Tarihleri: 01/03/2024 – 31/12/2024

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version