Site icon Erasmusgram

Ispanya Cadiz şehrinde ESC Gönüllülük Projesi

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek ve projeyle bağlantılı masraflar karşılanacaktır.

Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. İspanyolca ücretsiz dil desteği verilecektir.

Proje hakkında

Belirlenen temel hedef, daha fazla sosyal adalet yaratan ve onur ve insan haklarına daha saygılı olan açık ve katılımcı bir Avrupa vatandaşlığına katkıda bulunmak için sosyal değişimin motoru olmaktır.

Tüm eylemlerin ortak paydası, hedeflerin Avrupa Dayanışma Programındakilerle  mükemmel bir şekilde uyuşması için insanlar için ve insanlar için çalışmaktıır.

Sosyal varlığın ana işi, sosyal dışlanma riski altındaki insanlarla (yabancılar, mahkumlar, evsizler vb.) farklı yaşam türleri veya dışlanma durumları. İşgücü içerme ve BİT ile destek konusunda tavsiye: Arrabal’a iş, eğitim ve öğrenim ve teknolojik becerilerin geliştirilmesi için gelen diğer gençlerle deneyimlerini paylaşma fırsatı sağlar.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, üç odalı ve iki banyolu ortak bir tam donanımlı dairede özel bir odaya sahip oluyorlar (2 gönüllü ile 1 daire) –

Gönüllüler ayrıca yemek için para alacaktır, Cádiz’de toplu taşıma için otobüs bileti ve gönüllülerin bisikleti, özel sağlık sigortası olacak ve Avrupa Dayanışma Programı kapsamında cep harçlığı verilecektir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönderen kuruluş tarafından varış öncesi eğitim – Varışta eğitim ve İspanya Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen ara eğitime katılacaktır.

İspanyolca dil kursu (OLS) ve yüz yüze İspanyolca Kursu verilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

ACİL: Tasarım konusunda tutkulu, kurumsal tarzda fotoğraflar çeken ve videolar oluşturan açık fikirli, yaratıcı ve motive bir kişi aranıyor.

Gönüllü, derneğin farklı faaliyetleri için afişler ve el ilanları hazırlayacaktır.

Gönüllü, sosyal iletişim reklamcılığında diğer kuruluşlarla da işbirliği yapacak. Gönüllü ayrıca toplumsal dönüşüm ve dinamizasyon ile ilgili farklı etkinlikler düzenleyecek.

Diğer Görevler: İngilizce iletişim kurabilmek (İspanyolca bir artı olacaktır)

Başvuru için tıklayınız

Proje İspanya’nın Cadiz şehrinde gerçekleşecektir.

Proje toplam 48 hafta sürecektir.

Son başvuru tarihi 14 Ocak 2022

 

Exit mobile version