Site icon Erasmusgram

İspanya , Bilbao 3 Ay Gönüllülük Projesi

Proje, gönüllülüğü teşvik etmek ve gençler arasında yerel ve uluslararası gönüllülük konusunda farkındalık yaratmak için farklı eylemlerde yer almayı içermektedir.

 

Özellikle, gönüllü tarafından gerçekleştirilecek

 

GÖREVLER şunlar olacaktır:

• Ortaöğretim okullarında ve mesleki eğitim merkezlerinde farkındalık yaratmak için BEGIRALDATU programına ve üniversite merkezlerinde farkındalık yaratmak için UNIKIDE programına destek.

 

* BizkaiaGara tarafından yürütülen EUSC programının yaygınlaştırılması, bilinçlendirme ve iletişim faaliyetlerine destek, örneğin: medya ile röportajlar, programla ilgilenen gençlerle ilişkiler, etkinliklere katılım ve programın bilgilendirilmesi ve yaygınlaştırılmasına ilişkin konuşmalar, vb.

• BG tarafından yürütülen, gençler arasında gönüllülüğü teşvik etmek için olağan faaliyetlere destek. Özellikle Kasım ayında gençlere yönelik gönüllünün aktif olarak katılacağı bir Gün/Etkinlik tasarlanması, düzenlenmesi ve yürütülmesi planlanmaktadır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, bu uzun süreli modalitede ikamet eden diğer insanlarla birlikte bir Ortak yaşam alanında Bilbao Pansiyonunda konaklayacaktır.

Pansiyon şehirde yer almaktadır. Konaklamaya dahil kahvaltı; Yemekler ve akşam yemekleri mutfakta pişirilebilir ve ortak yaşam alanındaki mikrodalgada ısıtılabilir;

Yaşam giderleri için aylık 200 € mali ödenek. Gönüllü, ilgili abonelikle aylık olarak yeniden yüklenecek ve şehir içinde herhangi bir ulaşımda kullanılabilecek bir BARIK kartına sahip olacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllünün dili öğrenmesi için AB AKADEMİ çevrimiçi platformuna erişimi olacaktır (platforma bağlanmaları için bir bilgisayar sağlanacaktır),

Programın sağladığı çevrimiçi platformun tamamlayıcısı olarak, farklı kaynaklardan özel derslerle dil öğrenimini pekiştirmeye çalışacağız.

BizkaiaGara, görevinizi mümkün olan en iyi şekilde yerine getirebilmeniz için gerekli tüm bilgileri size hem teknik ekip tarafında hem de uygun görülen malzeme veya eğitim kaynaklarıyla takviye ederek sağlayacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

* Kendisine verilen görevlerde belirli bir özerkliğe sahip ve sosyal beceriler kazanmış kişi.

• Biraz gönüllülük tecrübesine sahip *, dışa dönük olmalı ve inisiyatif almalıdır, çünkü farklı izleyicilerle ve farklı alanlarda konuşabilmesi gerekecektir.

• Projenin süresi sadece 3 ay olduğu için temel seviyede İspanyolca önemlidir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version