Site icon Erasmusgram

İspanya , Barselona Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

Barış İçin Gönüllülük projesi, gençlere uluslararası deneyim ve kültürlerarası değişim kazanma fırsatı vermek için yapılmış bir projedir.

 

FCV olarak deneyim kazanmak, yeni bakış açıları kazanmak ve ESC değerlerini tanıtmak için yerel topluma katkıda bulunmanın, dayanışma eylemlerini uygulamanın ve yaygın öğrenme ve aktif katılım yoluyla gelişmenin aktif ve katılımcı yollarının önemine inanıyoruz.

 

Gönüllü, gençlere yönelik yerel faaliyetler oluşturma ve uygulamanın yanı sıra FCV’nin kendi ilgi alanlarına uygun etkinliklerinin organizasyonuna katılma şansına sahip olacak.

 

Gönüllünün yer alacağı projeler çeşitlilik, katılım, çevre koruma, sürdürülebilir kalkınma ve sosyal ve sivil katılım değerlerini teşvik etmeye yöneliktir.

 

Bu bağlamda, FCV hem iyi uygulamaları hem de çeşitli becerileri öğrenme şansı vermek, aynı zamanda kendi fikirlerini hayata geçirmek için alan ve araçlar vermek istiyor.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama tamamen FCV tarafından yönetilecek ve ödenecektir. Tam donanımlı dairede bir odada bulunacak ve Barselona bölgesindeki diğer gönüllüler veya yerel gençlerle paylaşılacaktır.

 

Gönüllüye izin günleri de dahil olmak üzere günlük 5 euro yiyecek yardımı verilecek. Gönüllülere ayrıca bölge içinde sınırsız yolculuk yapabilmeleri için toplu taşıma kartı da verilecek. Barselona’ya gidiş-dönüş seyahatleri geri ödenecek

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Eğitim Yaygın Öğrenme metodolojisine dayalı olacaktır. Gönüllü, kalış süresi boyunca, kapsamlı denetim ve düzenli bireysel toplantılar yoluyla onlara tüm kalış süresi boyunca bireysel rehberlik sağlayacak olan eğitmen tarafından desteklenecektir.

Gönüllü, ESC’lerini İspanya’da yapan diğer uluslararası gönüllülerle birlikte Varış Eğitimi ve Ara Değerlendirme eğitimine katılacaktır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

-Proje ve faaliyet yönetimine ilgi duyan -iletişim kuran ve açık olan -yaratıcı ve enerjik

-iyi derecede İngilizce ve/veya İspanyolca bilgisi ve öğrenmeye istekli

 

-diğer gençlerle çalışmaya istekli Ek özellikler avantaj olarak kabul edilir:

-Erasmus+ hakkında bilgi veya öğrenme isteği ve diğer kamu gençliğine yönelik programlar – önceki uluslararası deneyim

 

Proje süresi: 19 Hafta

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version