Site icon Erasmusgram

İspanya, Barselona 6 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Eğitim , gençlik çalışanlarının kutuplaşmış topluluklarda demokratik vatandaşlık uygulamalarına katkıda bulunan girişimleri hazırlama, uygulama ve değerlendirme yeterliliklerini geliştirir.

Odak

“Demokratik Vatandaşlık: Kutuplaşmış topluluklarda Avrupa-Akdeniz Gençlik Çalışması” eğitim kursu, demokratik vatandaşlığa katkıda bulunan gençlik çalışması girişimleri hazırlamak, uygulamak ve değerlendirmek için gençlik çalışması yeterliliklerini geliştirmeye odaklanır.

Gençlik çalışanları, kutuplaşmanın nedenlerini, sonuçlarını ve dinamiklerini analiz etme ve kutuplaşmış topluluklarda demokratik vatandaşlık uygulamalarına katkıda bulunan yerel inisiyatifler tasarlama yeterlilikleri geliştireceklerdir.

 

Kurs aynı zamanda projenin doğrudan devamı olarak Avrupa-Akdeniz bölgesindeki gençlik çalışması kuruluşları arasındaki işbirliği stratejilerini de teşvik edecektir.

 

Cezayir, Belçika, Kıbrıs, Mısır, Fransa, Yunanistan, İtalya, Ürdün, Lübnan, Malta, Fas, Portekiz, İspanya, Tunus ve Türkiye’den  başvuru sahipleri memnuniyetle karşılanmaktadır.

Katılımcılar, Koordinasyon ekibi tarafından Başvuru formlarına göre seçilecektir.

 

Kurs, aktif katılım ve katılımcılar arasında fikir alışverişi gerektiren şekillerde tasarlanmıştır. Katılımcıların deneyimlerine dayanır ve gelecek için somut eylemler üzerine inşa edilir. Eğitim programının metodolojisi, deneyimsel öğrenme döngüsü ve yaygın eğitimin temel ilkelerine dayanmaktadır.

Program, iyi uygulamaların paylaşılmasını ve diğer sivil toplum aktörleriyle işbirliği içinde girişimlerin geliştirilmesini içermektedir.

 

Katılımcılar kurs boyunca Youthpass’larını oluşturmaları için desteklenecektir.

1-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version