Site icon Erasmusgram

İspanya Barselona 2 Ay Yaz Dönemi Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

“Beyond borders”, daha az imkana sahip insanlar arasında gönüllülük faaliyetlerini teşvik etmeyi amaçlayan, finanse edilen özel bir programdır.

 

Bu programın bir parçası olan ve çeşitlilik ve kapsayıcılık ilkelerini paylaşan COCAT, imkanları kısıtlı olan insanlar için Katalonya’daki uluslararası çalışma kamplarımızda finanse edilen 7 yer sunuyor.

 

Programımız, sosyo-ekonomik sorunlar, sosyal engeller, eğitim zorlukları, fiziksel ve zihinsel zorluklar ve diğer zorluklarla karşı karşıya kalabilecek kişilere fırsatlar sunmaya adanmıştır.

 

Herkesin gönüllü olma şansını hak ettiğini anlıyoruz ve kişisel büyümeyi ve gelişmeyi teşvik eden destekleyici bir ortam sağlamaya kararlıyız. Diğer tutkulu gönüllülerle birlikte çevre, yenileme veya arkeolojik projeler üzerinde iki hafta çalışarak uluslararası bir Katalan çalışma kampında ağırlanacaksınız.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Konaklama seçenekleri, çalışma kampının Katalonya’daki yerine göre değişir. Bununla birlikte, genellikle çalışma kamplarının katılımcıları kırsal alanlarda yaşamaktadır ve konaklama, gerekli tüm olanaklarla birlikte çadırlarda, okullarda, pansiyonlarda veya spor salonlarında olabilir (projeye ve ev sahibi kuruluşun planlamasına bağlıdır).

 

“Beyond borders” katılımcısı olarak, gönüllü seyahat masraflarının tamamı (Erasmus+ mesafe hesaplayıcısına göre), cep harçlığı ve sağlık sigortasına erişebilecek.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Ayrılmadan önce gönüllü, ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri gönderen kuruluşun koordinatöründen ve yerel ev sahibi kuruluştan alacaktır.

 

Proje tarih aralığı: 01/07/2023 – 02/09/2023

 

Hangi ülkelerden yapılacak başvurular kabul edilecektir?

Ermenistan, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Danimarka, Estonya, Yunanistan, Fransa, Hırvatistan, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Polonya, Portekiz, Sırbistan, Slovenya, Slovakya, Türkiye, Ukrayna

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version