Site icon Erasmusgram

İspanya 9 Günlük Erasmus+ Projesi

YOGender, her sabah yoga pratiği yoluyla paylaşım, exchange ve yeniden bağlantı için güvenli bir alan sunar, bunun yanında ifadeli dans, doğaçlama dans, tekvando ve tabii ki katılımcılar tarafından önerilen atölye çalışmaları için açık alan gibi diğer açık hava fiziksel aktiviteleri bulunur.

Yani, bir şey önerebileceğinizi düşünüyorsanız, bunu yapmanız gereken yer burasıdır: olasılığı görürseniz, bunu gerçekleştirmek sizin sorumluluğunuzdadır!

Beden ve zihni beslerken, cinsiyet politikaları, toplumsal cinsiyet çalışmaları, feminist gündem hakkında eleştirel bir zihinle bilgilendirme ve yansıtma, ayrımcılık, eşitsizlik, şiddet içermeyen bir sosyal çevrenin kolektif inşasına yönelik şiirsel, müzikal ve şiddet içermeyen ifade alanları ile fiziksel aktiviteler tamamlanacaktır.

 

 

Yeni nesil teknolojik ilerleme, medyayı akıllı cihazlar aracılığıyla hayatımızda her yerde bulunma pozisyonuna yükseltti 📱.

Bu gelişmelerin yanı sıra yanlış bilgilendirme yoluyla kutuplaşmaya ve manipülasyona yeni kanallar açıyoruz ve radikal ideolojilerle karşılaşma ihtimalimiz artıyor 😡.

 

#CAVE2, altı farklı ülkeden 36 genci modern bir bağlamda Medya Okuryazarlığı ve Eleştirel Düşünme hakkında öğrenecekleri çok kültürlü bir deneyime dahil edecek 🤔.

Proje, katılımcıların fikir ve deneyimlerini paylaşabilecekleri 💡, başkalarının bakış açılarını öğrenip takdir edebilecekleri 🤝🏻, konuya daha kesin bir vizyonla 🧐 ayrılabilecekleri ve bilgi okyanusunda gezinirken kendilerini daha güvende hissedebilecekleri güvenli bir öğrenme ortamı yaratmayı amaçlıyor. kendimizi 😵 ile çevrili buluyor.

 

🌊 Nerede? Narón, Galiçya, İspanya 🐚

⏳ Ne zaman? 15-25 Kasım 📅

👍🏽 Projeye hangi ülkelerden katılımcılar katılacaktır?

 

İspanya🇪🇸, Almanya 🇩🇪, İtalya , Letonya 🇱🇻, Fransa 🇫🇷 ve Türkiye’den 🇹🇷 18-30 yaş arası olup konu hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler başvuru yapabilir🤗

⏰ Son kayıt tarihi: 3 Ekim 😱

🇪🇺 Seyahat, konaklama ve yemek Erasmus+ programı tarafından finanse edilmektedir 🇪🇺

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version