Site icon Erasmusgram

İspanya 2 Aylık Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek masrafları karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır.

Proje  2 Ay sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Jerez de la Frontera,  İspanya

Projeye Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

ABB olarak, daha önceki projelerde edindiğimiz deneyimlerden yola çıkarak, ortaklarımızın İspanya, Portekiz, İtalya, Makedonya ve Rusya’daki faaliyetlerine toplamda 30 dezavantajlı gönüllünün katılmasını sağlayacağız.

Projemizin hedef kitlesi büyüyen Z kuşağıdır. Projenin amaç ve hedefleri; – Ülke ve dünya nüfusunun yüksek bir yüzdesine sahip olan Z kuşağının çıkarlarını belirlemek ve onlara yönelik projeler üretebilmek için z kuşağının ihtiyaçlarını belirlemek. –

Gönüllülük faaliyetleri ve ortak öğretim tekniği ile Z kuşağı gençlerini gönüllü faaliyetlere teşvik etmek. -Z kuşağı gençlerinin uluslararası ilişkilere katılımını desteklemek, yapılacak etkinliklerle iletişim becerilerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamak ve gelecek projeler için ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek.

– Dijital ortamda yaşayan bu gençlere fırsat yaratmak.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllü, diğer ESC gönüllüleriyle birlikte bir dairede kalacak. Daire 4 ayrı yatak odası, ortak mutfak, yemek odası ve 2 banyo ile eksiksiz bir şekilde donatılmıştır. Her kişinin güzel manzaralı kendi yatak odası olacaktır.

Her gönüllünün kendi bisikleti olacak ve gönüllüler bunu kişisel ulaşımı için kullanacak. Ev merkeze yakın bir konumdadır ve ofisimize 15 ila 20 dakikalık bir bisiklet yolculuğu olacaktır. Gönüllüler ekipler halinde günlük hayatın görevlerini (alışveriş, yemek pişirme ve temizlik) yöneteceklerdir.

Organizasyonumuzdan ekip üyeleri gelip sizi alacaklar.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, Erasmus+ projeleri, özellikle KA1 eylemi (gençlik değişimleri, eğitim kursları, seminerler ve Avrupa Dayanışma Kolordu Projeleri) hakkında bilgi edinecektir.

Gönüllüler elektronik dergilerin oluşturulması konusunda eğitilecek ve Canva tasarım programını kullanmayı öğrenecekler. Her Pazartesi bir mentor ile hem profesyonel hem de kişisel konular hakkında konuşabileceğiniz bir toplantı olacak.

Zaman Çizelgesi: genç gönüllüler, Pazartesiden Cumaya 9h/14h00 – ve 1​ öğleden sonra 17h00/19h00 aşağıdaki günlük dağılımla haftada 30 saat çalışacaklardır.

KATILIMCI PROFİLİ

İngilizce bilen ve sosyal becerilerini geliştirmek isteyen açık fikirli, yaratıcı ve sorumluluk sahibi gençler arıyoruz. Gönüllüler gençlik çalışmalarına ilgi duymalı ve sosyal medya aracılığıyla etkinlikler hazırladığımız, e-postalara yanıt verdiğimiz ve Erasmus+ projelerini tanıttığımız bir ofiste çalışmaya istekli olmalıdır.

Bu proje, deneyim kazanmak, yeni beceriler öğrenmek ve Avrupa’nın her yerinden diğer gönüllülerle bağlantı kurmak isteyen gençlere yöneliktir.

Bu proje, gönüllülüğü keşfetmek için ilk kısa deneyimi yaşamak isteyen 18-30 yaş arası gençlere açıktır.

Proje tarih aralıkları: 24 Eylül – 22 Kasım 2021

Resmi web sitesine erişmek ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version