Site icon Erasmusgram

İrlanda Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek ve projeyle bağlantılı masraflar karşılanacaktır.

Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır.

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Katılımcılar, toplulukta ücretsiz drama ve film projelerini kolaylaştıran gençlerle (www.kildareyouththeatre.com) çalışacaklar.

Gönüllüler drama atölyelerini nasıl kolaylaştıracaklarını öğrenecekler. Proje, marjinal geçmişlerden gelen gençleri aktif vatandaşlar olmaya ve sosyal adaletsizlikle mücadele etmeye teşvik etmek için drama ve film kullanmaya odaklanıyor.

TÜM talepler crookedhouse.applications@gmail.com adresine e-posta ile gönderilir. Sadece burada PASS ile başvuran adaylara öncelik verilmeyecektir, projeyi web sitesinde okumalı ve oraya da başvurmalısınız.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Proje İrlanda, County Kildare’deki Newbridge kasabasında gerçekleşiyor. İrlanda’da (ve özellikle Newbridge’de) konaklama çok pahalı olduğundan, aile evlerinde konaklama bulunacaktır.

Kendinize ait bir yatak odanız olacak. Kendi yemeklerinizi pişirmek için mutfağı kullanacaksınız. Bütün aile ile yaşayacaksın.

Uçuşlar proje kapsamında karşılanacak ve havaalanında karşılanacaksınız. Yemek ve yaşam masrafları için aylık bir ödenek olacaktır. Proje ile ilgili masraflar karşılanacaktır.

Tüm ayrıntılar https://www.kildareyouththeatre.com/esc adresindedir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Her Pazartesi gönüllüleri, yılın büyük bir bölümünde 3 saatlik Drama Kolaylaştırma eğitimi alacaklardır. Ayrıca, kendi becerilerini diğer gönüllülerle paylaşacakları haftalık bir Beceri Paylaşımı da yapacaklar. Çocuk Koruma ve Sağlık ve Güvenlik konularında eğitim verilecektir.

Ulusal ajansımız tarafından yürütülen gönüllüler için üç eğitim oturumuna katılıyorlar. Ayrıca kültür, gençlik çalışmaları ve sosyal konularda eğitim günlerine katılabilecekler.

İngilizce öğreniminde haftalık 3 ücretsiz oturum olacak. Oyunculuk eğitimi verilecektir. Gençlik çalışmaları ve sosyal konularda çeşitli eğitimler verilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllüler, drama ve tiyatro performansı deneyimine sahip olmalı ve 21 ila 30 yaşları arasında olmalıdır.

İnisiyatif sahibi olacaksınız ve kendi işinizi başlatabileceksiniz. Soğuk, karanlık ve yağışlı kışlara hazır olun. Esnek, değişen ve organik olarak yapılandırılmış ortamlarda çalışabilmelisiniz.

Aşağıdaki kriterlerden bir veya daha fazlasına sahip genç oyuncuları başvurmaya teşvik ediyoruz: Siz LGBTQI+’sınız; göçmen bir geçmişe sahipseniz veya aileniz göç etmişse; Kendi toplumunuzda inançlarınızla ilgili zorluklar yaşıyor olabilirsiniz; kültürel kimlik, cinsiyet, dini geçmiş (ateizm dahil).

Proje sonunda youthpass sertifikası alacaksınız

Gönüllüleri seçerken kullandığımız kriterler şunlardır:

(1) Tiyatroda oyunculuk eğitimi veya kapsamlı deneyimi olan oyuncular için;

(2) Kısa tanıtım ve yaratıcı filmler yapma konusunda eğitim veya deneyim sahibi olduğu film yapımcısı veya kameramanı için; ve

(3) Grafik tasarım konusunda eğitim veya deneyim sahibi olduğu grafik tasarımcı için.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Bu, Eylül 2022’den Ağustos 2023’e kadar bir yıllık bir programdır.

Tüm başvuru sahipleri, https://www.kildareyouththeatre.com/esc adresindeki web sitemizdeki başvuru formu aracılığıyla başvurmalıdır.

Exit mobile version