Site icon Erasmusgram

Irlanda , Newbridge Gönüllülük Projesi

Community Theatre Making bir Avrupa Dayanışma Programı projesidir.

 

Merkezi Newbridge, İrlanda’da bulunan bir gönüllülük programıdır.

 

Gönüllüler tiyatro şirketimizle birlikte çalışarak topluluğumuzdaki gençlere ve topluluk gruplarına ücretsiz drama ve film yapımı atölyeleri sağlıyor.

 

Gönüllüler, yönetimden oyun yönetmenliğine kadar tiyatro kumpanyasının tüm alanlarına destek veriyor. Bunun karşılığında proje, oyunculara drama kolaylaştırma sürecinde eğitim verecek, böylece değerli yeni beceriler kazanarak istihdam edilebilirliklerini artırabilecekler.

 

Gönüllüler gençler, mülteciler, topluluk grupları ve ek fiziksel ve entelektüel ihtiyaçları olan insanlarla tiyatro atölyeleri düzenleyecek.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllülerimizi tanıdığımız ailelerin yanında ağırlıyoruz. Sadece gönüllülere ev kiralamak mali açıdan genellikle mümkün olmuyor, çünkü maliyeti aldığımız bütçenin çok ötesinde ve aynı zamanda bir yıl boyunca kiralamak zorunda kalıyoruz.

 

Gönüllülere yiyecek ve harcamalar için aylık ödenek veriliyor. İrlanda’ya gidiş-dönüş seyahat masrafları karşılanıyor ve vizeye ihtiyaçları varsa bunun bedelini biz ödüyoruz (seyahat ve vize masrafları bir bütçeyle sınırlıdır).

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllüler Drama Kolaylaştırma konusunda eğitilir; Çocuk koruma; ve Drama Tasarlamak. Her yıl başka eğitim fırsatları da ortaya çıkıyor ve bunların çoğu ücretsiz (gençlik çalışmaları, drama çalışmaları, yönetmenlik vb.).

KATILIMCI PROFİLİ

 

Oyuncu olmanız ve oyunculuk tekniklerini anlamanız gerekiyor. Ayrıca 23 ile 30 yaşları arasında olmanız gerekmektedir. A

 

– En az B1 düzeyinde İngilizce konuşmalısınız. – Tüm yıl boyunca katılmakta özgürsünüz.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version