Site icon Erasmusgram

İrlanda ESC Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Acting Together, 21 ila 30 yaşları arasındaki genç oyuncular için İrlanda’nın Newbridge kentinde bulunuyor. Gönüllüler, topluluğumuzdaki gençlere ücretsiz drama ve film yapımı atölyeleri sağlayan tiyatro şirketimizle birlikte çalışıyor.

 

Yönetimden oyun yönetmenliğine kadar tiyatro topluluğunun tüm alanlarına destek verecekler. Karşılığında, proje oyuncuları değerli yeni beceriler kazanarak istihdam edilebilirliklerini artırabilmeleri için drama kolaylaştırıcılığı ve yönetmenliği sürecinde eğitecek.

 

Bir yıl sürecek olan bu program, onlara ayrıca eve döndüklerinde bir gençlik tiyatrosu ve gençlik draması projesini nasıl hazırlayacaklarını ve dramayı kendi ülkelerinde sosyal değişim için bir araç olarak nasıl kullanacaklarını gösterecektir.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

ESC gönüllüleri ve bizim Newbridge’deki aile evlerinde kendilerine ait bir odamız var. Ortak banyo olacaktır. Kendi yemeklerinizi pişirmek için mutfağı kullanacaksınız.

Yiyecek ve erzak satın almak için aylık bir ödenek alacaksınız. İrlanda’ya gidiş ve dönüş uçuşlarınız karşılanacaktır. Vize başvuru ücretini biz karşılayacağız. Bu projenin tüm detayları çevrimiçi olarak www.crookedhouse.ie adresinde mevcuttur.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gençlik drama kolaylaştırıcılığının teori ve pratiğini öğrenecekler. Tüm gönüllülere her hafta verilen yarı zamanlı bir eğitim programı vardır.

Tiyatro yapımında yer alacaklar, performans becerilerini geliştirecekler. Çalışmaların bir kısmı uluslararası gruplarda olacak ve diğer projeler İrlandalı akranlarıyla birlikte olacak.

Tiyatro yönetmenliği, gençlerle çalışma, proje yönetimi, çocuk koruma ve güvenliği, film yapımı konularında eğitimler verilecek.

KATILIMCI PROFİLİ

AB’deki herhangi bir ülkeden ve AB dışından 21 ila 30 yaşları arasındaki tüm eğitimli oyuncular veya deneyimli profesyonel oyuncularla ilgileniyor. Özellikle aşağıdaki genç oyunculardan ve tiyatro yapımcılarından gelen başvuruları memnuniyetle karşılıyor

Proje tarihleri:01/09/2023 to 31/08/2024

 

 

Başvuru sahiplerinin dikkate alınmaları için www.crookedhouse.ie adresini ziyaret etmeleri VE Gönüllülük bölümünü okumaları gerekir. Ardından formu doldurmanız gerekir. Formu doldurmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version