Site icon Erasmusgram

İrlanda , Dublin 4 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

25 katılımcı katılacaktır.

 

Sürdürülebilirlik önceliğini ele almak için Avrupa Dayanışma Birliği’nde aktif olan kuruluşları desteklemek amacıyla bu proje oluşturuldu.

Avrupa Dayanışma Programı, Komisyonun iklim ve çevre ile ilgili zorluklarla mücadele taahhüdüne anlamlı bir katkıda bulunabilir.

 

Avrupa Yeşil Anlaşmasına katkıda bulunmak için Program, yeşil uygulamaları tüm proje ve faaliyetlere entegre etmenin yanı sıra katılımcılar ve katılımcı kuruluşlar arasında çevresel açıdan sürdürülebilir ve sorumlu davranışları teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Kuruluşlar ve katılımcılar bu nedenle faaliyetlerini tasarlarken ve uygularken çevre dostu bir yaklaşıma sahip olmalıdır.

Çevresel sürdürülebilirlik alanındaki diğer mevcut AB girişimlerine katkıda bulunan faaliyetler (örneğin, Yeni Avrupa Bauhaus) son derece teşvik edilmektedir.

Program ayrıca çevre koruma, sürdürülebilirlik ve iklim hedefleri ile ilgili toplumsal sorunları ele alan proje ve faaliyetleri de desteklemektedir.

Bu tür projeler, örneğin doğal sermayeyi korumayı, muhafaza etmeyi ve geliştirmeyi veya çevresel sürdürülebilirlik ve iklim kaygısını ele almak ve aktif umudu beslemek için mekanizmalar hakkında farkındalığı artırmayı amaçlayan çeşitli konuları ele alabilir.

Amaç: Sürdürülebilirlik önceliğini ele almak için Avrupa Dayanışma Birlikleri’nde aktif olan kuruluşları desteklemek.

 

Hedefler:

Kuruluşların ESC’de sürdürülebilirliğin ne anlama geldiğini ve bunun kuruluşları ve yaptıkları iş için nasıl görünebileceğini daha iyi anlamalarına yardımcı olmak

Kuruluşların işlerine ve kuruluşlarına sürdürülebilir uygulamaları yerleştirmelerine yardımcı olacak pratik faaliyetler geliştirmek

Sürdürülebilir uygulamaların uygulanmasında en iyi uygulamaları keşfetmek

Deneyim alışverişinde bulunmak ve ağlar geliştirmek

Hedef Grup: ESC gönüllülük projelerine gönüllü ev sahipliği yapan ve/veya gönüllü gönderen kuruluşlar.

15-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşecektir.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version