Site icon Erasmusgram

Irlanda , Dublin 4 Gün Erasmus+ Projesi

Youth Work Ireland’ın İrlanda Ulusal Ajansı Léargas ortaklığıyla ev sahipliği yaptığı bu eğitim etkinliği, gençlik uygulayıcılarına gençlerle sohbet etmek için güvenli bir ortam yaratmak için gereken gerekli araçları, becerileri, tutumları ve bilgileri keşfetmeleri için bir alan sağlayacak.

 

Cinsel sağlık, cinsel kimlik ve olumlu ilişkiler etrafında. Bir dizi metodoloji kullanan bu etkinlik, katılımcıların kapasitesini, güvenini ve bu konuları kuruluşlarındaki gençlerle ele alma yeteneğini geliştirecek.

Hedefler:

Gençlik çalışanlarının cinsel sağlık, rıza ve gençlerle olumlu ilişkiler kavramlarını tartışmak için özgüvenlerini ve yeterliliklerini geliştirin.

Gençlik çalışanlarının cinsiyet ve cinsel kimlik kavramları ile güç ve kontrolün ilişkilerdeki etkisine ilişkin anlayışını destekleyin.

Gençlik çalışanlarını, cinsel sağlık konularıyla ilgili olarak gençlerle etkileşime geçmenin pratik yollarını geliştirmeleri konusunda destekleyin.

 

Gençlik çalışanlarının gençlerle cinsel sağlığa yönelik tutum ve davranışları keşfetmelerini destekleyin.

Cinsel sağlık eğitimi ve öğretimiyle ilgili en iyi uygulamaları güçlendirin ve paylaşın.

 

Cinsiyete Dayalı Şiddette gücün ve önlemenin etkisini anlamaları ve cinsel sağlıkla ilgili karar vermede daha geniş etkilerin (sosyal medya, internet, diğer insanlar) etkisini keşfetmeleri için çalışanları destekleyin.

Erasmus+ finansman fırsatlarını keşfedin.

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version