Site icon Erasmusgram

İrlanda , Cork 4 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Masraflar karşılanıyor.

 

Siyasal aktivizmde sanatın gücünü keşfetmekle ilgileniyor musunuz? Mesajınızı sanat yoluyla nasıl tanıtacağınızı öğrenmek ve aynı fikirde uluslararası yaratıcı kişilerle bağlantı kurmak istiyorsanız bu eğitim tam size göre.

 

Sanatçılar ve kolaylaştırıcılar Helen O’Keeffe ve Claire Coughlan tarafından yönetilen bu eğitim, sizin için önemli olan konuları keşfedecek.

Gençler için Cork (İrlanda) merkezli bu konut fırsatı, sanat yoluyla iletişim kurma potansiyelinizi harekete geçirmek için güvenli bir alan sağlayacak ve yaratıcı politik aktivizm biçimlerini keşfedecek.

 

Bu uygulamalı eğitim kursu, sanatın gücünü gençlerin enerjisi ve coşkusuyla bir araya getirecek.

Hedefler:

Sizin için önemli olan konuları ve görsel sanatların bir aktivizm aracı ve bir siyasi katılım biçimi olarak nasıl kullanılacağını keşfetmek ve belirlemek.

Yaparak öğrenmek, bu konuları ele alan bir sanat aktivisti eserinin yaratılmasında uygulayabileceğiniz pratik beceriler geliştirmek.

Erasmus+ Gençlik Katılım Faaliyetleri ve Avrupa Dayanışma Birlikleri projeleri gibi Avrupa projelerinin bu tür çalışmaları nasıl destekleyebileceğini keşfetmek

Sokak sanatı, dergi yapımı ve posterler gibi farklı görsel sanat yöntemlerinin yanı sıra dünyadaki yaratıcı aktivizm örneklerini ve eylemleri etkili kılan şeyleri keşfetmek.

 

Avrupa çapında benzer faaliyetlerde bulunan benzer düşünceye sahip akranlarla ilişkiler geliştirmek ve akranlarının sorunlarıyla birlikte onların sorunlarını da bağlantı kurmak ve keşfetmek.

 

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version