Site icon Erasmusgram

İrlanda 6 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Acting Up, gençlerle çalışma araçları olarak yaygın eğitimde sahne sanatları ve drama yöntemlerinin kullanılmasına yönelik uluslararası bir eğitim kursudur.

Bu eğitime katılmak için sahne sanatları ve drama alanlarında daha önce deneyim aranmamaktadır. Crooked House Theatre Company tarafından yönetilen bu deneyimsel eğitim kursu, gençlerin katılımını ve katılımını artırmak için bazı katılımcı ve uygulamalı sanat yöntemlerini öğrenmek isteyen gençliklere yöneliktir.

 

Program aynı zamanda uluslararası kuruluşlar ve gençlik çalışanları ile ağ kurmak için bir fırsat olacaktır. Katılımcılara İrlanda kültürel gençlik çalışması uygulamalarını ve bu yöntemlerin Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Birlikleri (ESC) programlarına nasıl uyduğunu tanıtacaktır.

 

Bu uygulamalı eğitim, drama yöntemlerini keşfedecek:

Yeni grupları entegre etmek;
Gençlerin fikirlerini, hikayelerini ve fikirlerini paylaşmaları için güvenli ve kapsayıcı alanlar yaratmak;

Sosyal yapıları ve içinde yaşadığımız dünyayı eleştirel bir şekilde analiz etmek;
Sosyal becerilerde, çapraz becerilerde ve kişisel gelişimde kişisel kapasite oluşturmak.

Eğitimin amacı, gençlik çalışanlarının, farklı genç gruplarıyla çalışırken öğrenmeyi ve kişisel gelişimi sergilemek ve kolaylaştırmak için farklı teknikler tasarlamayı (sahneler, anlar, hikayeler ve durumlar oluşturma) nasıl kullanacaklarını anlamalarına yardımcı olmaktır.

Görevler:

 

Katılımcılar, drama pratiğinden alınan etkinlikleri ve yöntemleri ve bunların gençlerle çalışmak için nasıl uygulanacağını öğrenecekler.

 

Katılımcılar, uluslararası gençlik çalışanlarıyla ağ kuracak ve Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Birlikleri (ESC) programlarında yaratıcı uygulamaları kullanma fırsatlarını öğrenecekler.

Katılımcılar, gençlerle işbirlikçi tiyatro yapımını destekleyen bazı teoriler, ilkeler ve fikirler hakkında bilgi edinecekler.

 

Katılımcılar bazı İrlanda gençlik tiyatrosu projelerini ve uygulayıcılarını keşfedecek ve İrlanda’daki Erasmus+ ve ESC bağlamı hakkında bilgi edinecekler.

 

NOT: Drama, hareket pratiği veya yaratıcılıkta gerekli herhangi bir ön bilgi veya deneyim yoktur. Program, bu alanda yeni olanlar için hazırlanmıştır. Faaliyetler fiziksel olarak zorlayıcı olmayacak ve biz boyunca katılımcıların enerji seviyelerine göre yönlendirilecektir.

 

Program kapsamında masraflar karşılanıyor.

12-17 Haziran’da gerçekleşecektir

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version