Site icon Erasmusgram

İngiltere’de İngilizce Dil Eğitimi İçin En Popüler 10 Dil Okulu

İngiltere’de İngilizce Dil Eğitimi İçin En Popüler 10 Dil Okulu

Günümüzde İngilizce’nin önemi oldukça fazladır. Bu yüzden herkesin İngilizce bilmesi büyük ölçekte önem arz eder. Peki, İngilizceyi en iyi şekilde nerede öğrenebilirim? Diye soruyorsanız sizlere İngiltere’de bir dil okuluna gitmenizi öneririz. 

İngiltere’de İngilizce dil eğitimi için en popüler 10 dil okulu sizler için listeledik. Okulların öğrencilerine sunduğu imkanlar ve verdiği hizmetin kalitesi hakkında detaylı bilgilendirme yaptık. Makalemizin devamında İngiltere’de en iyi dil İngilizce dil eğitimi veren okulları öğrenebilirsiniz.

1. EC English Dil Okulu

Okul 1905 yılından itibaren İngiltere’de İngilizce dil okulu olarak hizmet vermektedir. Her yıl 45 bini aşkın öğrenciye İngilizce öğretmektedir. EC English şubeleri İngiltere’nin Oxford, Bristol, Cambridge, Londra ve Brighton’da bulunan şubelerinde hizmet sunuyor. EC English İngilizce dil okulu öğrencilerine son teknolojik araç gereçleri ile modern ve kaliteli bir dil eğitimi sunuyor.

2. St. International Dil Okulu

1955 yılından itibaren günümüze kadar İngilizce dil eğitimi veren köklü bir okuldur. Her yıl 14 bini aşkın Uluslararası öğrenciye İngilizce dil eğitimi vermektedir. İngiltere’nin Cambridge, Brighton, Londra, Eastbourne ve Highgate eyaletlerinde şubeleri bulunuyor. Sınıflar son derece modern ve teknolojik ekipmanlar ile donatılmıştır.

3. Kaplan International English Dil Okulu

İngiltere’de Cambridge, Bath, Bournemouth, Londra, Oxford, Torquay ve Eindburg eyaletlerinde bulunan dil şubelerinde hizmet sunuyor. İngiltere’nin en iyi İngilizce dil eğitimi veren okullarının başında gelmektedir. Okulda ders dışı aktiviteler oluyor. Aynı zamanda Tıp ya da Mühendislik okuyan biri bu okulda İngilizce dil eğitimi alabilir.

4. LSI Dil Okulu

LSI dil okulu, 16 şubesi ve 54 yıllık deneyimi ile İngiltere’nin en köklü dil okullarından biridir. Uluslararası öğrencilere yurt ve aile yanında kalma olanağı sunuyor. Okulun içerisinde bulunan tüm sınıflar son teknolojik ara. Ve gereçler ile donatılmıştır. Yüksek kalitede İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

5. Kings Colleges Dil Okulu

 

King Collages dil okulu 1957 kurularak günümüze kadar İngilizce dil eğitimi veren kaliteli bir okuldur. İngiltere’nin en iyi dil okulları arasında yer alan King Collages, Bournemouth kampüsünde öğrencilere yurt imkanı sunuyor.

6. British Study Centers Dil Okulu

Okul 1930 yılından bu yana İngiltere’de İngilizce dil eğitimi vermektedir. Kaliteli eğitim verdiği için LTM Star ödülünü almaya hak kazanmıştır. Aynı zamanda okul EnglishUK ve ALTO üyesi olarak bilinmektedir. 2010 yılında Batı’nın en iyi yabancı İngilizce dil okulu olarak seçilmiştir.

7. Eurocenters Dil Okulu

1960 yılından itibaren İngilizce dil eğitimi veren köklü bir okuldur. 6 kıtada 14 ülke de toplam 39 şubesi ile İngilizce dil eğitimi sunmaktadır. Aynı zamanda Britanya’nın en büyük IELTS sınav merkezinden birisidir.

8. Bell International Dil Okulu

Okul 1972 yılında kurularak yüksek kalitede İngilizce dil eğitimi vermektedir. Okul içerisinde sınıf sayısı az olsa da saygın okullar listesinde ilk sıradır. Aynı zamanda der harici yapılacak pek çok aktivite bulunuyor. Okul içerisinde tenis kortu, bilgisayar odaları, futbol sahası, masa tenisi ve 2 tane restoran bulunmaktadır. 

9. Stafford House Dil Okulu

Okul 1952 yılında kurularak kalite standartlarına uygun bir şekilde İngilizce dil eğitimi vermektedir. Modern yapısı ve teknolojik sınıfları ile öğrencilere kaliteli bir eğitim hizmeti veriliyor. Aynı zamanda şehir turları, müze gezileri, kültürel geziler vb. aktiviteler bulunuyor. 

10. International House

1953 yılında kurulan bu okul da son derece kaliteli bir şekilde dil eğitimi veriliyor. International House (IH), 3 farklı lokasyonda eğitim hizmeti sunuyor. Dinamik ve modern yapısı ile saygın dil okullarından biridir. 

Exit mobile version