Site icon Erasmusgram

İngiltere – Online Erasmus+ Programı 19 Mayıs

Uzaktan Eğitim

19 Mayıs 2022 | Birleşik Krallık

Keşfedilen Hikayeler, Paylaşılan Topluluklar sergisinin açılışı, proje kutlaması ve geleceğin eyleminin yaratılması 19 Mayıs 2022 Perşembe 09:00 – 14:30 – zoom

 

Geçtiğimiz iki yıl boyunca CDEC ve proje ortakları, Cumbria’da daha sıcakkanlı ve dirençli topluluklar yaratabileceğimiz yeni yollar araştırıyor. Şimdi öğrendiklerimizi paylaşma ve sonuçları nasıl geliştirmeye devam ettiğimizi keşfetme zamanı.

Bu etkinliğe katkılarınızı memnuniyetle karşılanır

– Neler olduğunu görmek, bize ilham veren anlayış ve uygulamalardan öğrenmek ve gelecek için birlikte fikirler yaratmaya yardımcı olmak için bu fırsatı kaçırmayın.

 

Topluluk etkinliğindeki karşılama değişikliği ile ilgili bilgilerin yanı sıra DSSC projesine genel bir bakış içeren davetiyenin tamamı ektedir (ayrıca web sitemizdeki bu bağlantıyı takip ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz).

Proje, hikayeleri ifade etmenin çeşitli yolları ile deneyler yapıyor ve bireylerin ve grupların deneyimlerini paylaşıyor

– Görsel sanatlar aracılığıyla, yazılı parçalar, çevrimiçi çalışmalar ve topluluk toplantılarında devam eden bu konuşmaların sonuçlarını paylaşıyor.

Etkileşim kurmak isteyen herkes için aidiyet, ev, çeşitlilik ve kapsayıcılık kavramlarıyla zengin bir kaynak oluşturuldu.

Programa toplam 50 kişi katılacaktır.

Yerinizi ayırtmak ve katılmak istediğiniz atölyeleri seçmek için lütfen bu bağlantı üzerinden başvuru yapınız

Program zoom üzerinden olacaktır.

Program sonunda Youthpass sertifikası alacaksınız

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version