Site icon Erasmusgram

İngiltere , Gloucester 8 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Proje Hakkında

 

Katılımcıların kendi topluluklarında gençlere daha etkili rehberlik edebilmeleri ve destekleyebilmeleri için yaşam koçluğu araçları ve teknikleri hakkında bilgi edineceksiniz.

Teori ve pratik dengesiyle projeler oluşturacaksınız. Bu kurs kurumun; sunumlar, sanatsal ifade, grup çalışması ve oyunları içeren eğitim ve yöntemlerini paylaşacaktır. Derin düşünme ve konsantre dinleme için zaman ayıracağız ve doğal çevreden yararlanan ortak bir ortamda bütünsel öğrenme sunacağız.

 

Yaşam koçluğu metodolojileri üzerinde düşünmeniz ve kendi araç setinizi geliştirmeniz için size yol gösterme ve kolaylaştırma fırsatları verilecektir. Kendi topluluklarınızda yaygınlaştırma projelerini yeniden oluşturmanız ve deneyimi ağlarınızla paylaşmanız istenecektir. Çalışmanın ciddi, eğlenceli, dürüst ve her kesimden insan için faydalı olmasını bekliyoruz.

KONAKLAMA, YEMEK VE SEYAHAT DÜZENLEMELERİ

 

Eğitim her gün 09:30 – 18:00 saatleri arasında iki çay molası, bir öğle yemeği molası ve dinlenme periyodu ile gerçekleştirilecektir. Odalar yatakhane tarzındadır ve her gün sunulan üç ev yapımı yemek ve atıştırmalıklar ile yüksek standartlarda döşenmiştir.

Toplam seyahat maliyetinizin %80’ini karşılanacaktır. Ancak, daha fazla seyahat desteği olmadan gelemeyecek olan motive bir katılımcı olduğunuzu düşünüyorsanız, katılımınızı desteklemeyi düşünebilmemiz için lütfen başvuru formunda bize bildirin.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Geniş kültürel mirasa sahip, kendi kültürleri dışında yaşayan veya yerinden edilmiş olarak tanımlanan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz.

Bu çalışma, gençlik çalışması, topluluk liderliği, kültürlerarası iletişim, topluluk oluşturma, eğitim veya aktivizm alanında çalışanlar (veya çalışmayı planlayanlar) için idealdir.

Kursa katılmak için motive, kursun konusuna ilgili, bahçedeki ve yerel ormandaki oturumlara katılma isteği olan, iyi derecede İngilizce konuşma becerisine sahip 18 yaş ve üzeri kişiler başvurabilir.

 

Proje Yeri: Gloucester, İngiltere

Proje Faaliyet Tarihi: 17/01/2023 – 26/01/2023

Projenin Gönderici Kuruluşu: Sistem ve Jenerasyon Derneği

 

 

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version