Site icon Erasmusgram

İngilizcenin Ritmi

Kursa 6 saat içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 8 bölümden oluşmaktadır. 32 ders bulunmaktadır.  4 saat 55 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 43 indirilebilir kaynak sunmaktadır.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Bu kurs ile Amerikan İngilizcesinin doğal ritmini öğreneceksiniz.

Kurs Açıklaması

Belki ünlüler ve ünsüzler üzerinde çalıştın, ama yine de ana dili İngilizce olan biri kadar düzgün ses çıkarmıyor musun?

Kulağa tutarsız gelmek ve her kelimeyi vurgulamak, insanların sizi seslendirmesinin en kesin yoludur. Bu tutkulu eğitmenden akıcı İngilizcenin sırlarını ayrıntılı olarak öğrenin. Bu kurs onun aşk emeği. İngilizce vurgusunun doğasını, bir heceye nasıl enerji verileceğini ve enerjisinin nasıl kesileceğini, hangi kelimelerin vurgulanacağını, bunları nasıl vurgulayacağınızı, vurgulamadığımız kelimelerin ne yaptığını ve bir kelimeyi vurgulamak için her türlü aracı öğrenin.

Azalmalar, kasılmalar, bağlama ve harmanlama. Ritminizi oluşturabilecek veya bozabilecek farklı T türlerini nasıl belirleyeceğinizi ve üreteceğinizi bile öğreneceksiniz. Bu kurs, ritimle ilgili diğer tüm kurslardan daha fazla ayrıntıya sahiptir.

Geçmiş zaman kelimeleri bir sonraki kelimeye nasıl bağlayacağınızı ve bir ismin önünde “bir” sesi nasıl doğal hale getireceğinizi öğreneceksiniz. “1990 yılında inşa edilmiş” ve “yerleşik jakuzi” arasındaki telaffuz farkını öğreneceksiniz. Dersler çeşitlidir, böylece sıkılmazsınız.

Resimler, hikayeler ve şiirler dersleri açıklamaya yardımcı olur. Kaynak bölümlerindeki tekrarlı ses kayıtları ile cümleleri tekrar tekrar dinleyerek ve tekrarlayarak dersleri uygulayın. Tekrarlama alıştırması, kas hafızanızı güçlendirirken dinleme ve gözlem becerilerinizi geliştirir. Not almak ve alıştırma sesinde kendinize rehberlik etmek için yazılı materyali yazdırın. Bu ders Sözcük Vurgusu ve ünlüler veya ünsüzler üzerine derslerden herhangi biri ile birlikte alınabilir. Ne için bekliyorsun?

Bu kurs kimler için uygun:

Tüm seviyelerde İngilizce öğrenen kişiler için bu kurs uygundur

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version