Site icon Erasmusgram

İngilizce Kursu – Temel seyahat kelimeleri ve deyimler Ücretsiz

Kursa ücretsiz kaydolduktan sonra ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

İngilizce konuşma öz güveninizi geliştirmek için canlandırmaların gücünü ortaya çıkarın

 

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

10.000’den fazla İngilizce dersi öğrettikten sonra, İngilizce’yi hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenize yardımcı olmak için kurs sahibi kendi eğlenceli rol yapma sistemini geliştirdi. Bundan faydalanacaksınız.

Bu kurstaki her derste, siz ve çalışma arkadaşınız bir dizi hızlı alıştırma ve alıştırmadan geçeceksiniz, böylece kolayca ezberleyebilirsiniz: 6 yeni kelime dağarcığı… Her sosyal durumda 6-8 temel ifade… Siz ‘ Hayal gücünüzü şu konularda kullanacağız:

2 arkadaş canlısı rol oyunu…

1. Alışveriş, 2. Bir restoran seçmek, 3. Uçağa yetişmek, 4. Öğle ve akşam yemeği sipariş etmek, 5. Arkadaşlarla karşılaşmak, 6. Ve bir randevu ayarlamak gibi yaygın sosyal durumları ele alınacaktır.

 

Her ders ayrıca indirilebilir bir transkript ve ders notları ile birlikte gelir, bu nedenle her videoyu takip etmek ve incelemek kolaydır.

 

Kurs Açıklaması

10.000’den fazla İngilizce dersi öğrettikten sonra, çok sayıda ileri geri hızlı alıştırmalar ve yaratıcı rol oynama ile İngilizce konuşma kaslarınızı geliştirerek SİZİN için yeni İngilizce kelime ve deyimlerin ustası olmanız için hızlı ve kolay bir yol geliştirildi.

 

 

Bu, İngilizce okumayı ve yazmayı bilen ancak konuşma konusunda kendine güveni olmayan veya Amerika’ya yaklaşan bir seyahati olan herkes için mükemmel bir kurstur.

 

O halde katılın ve bu kursu tamamladığınızda, siz ve çalışma arkadaşınız güvenle İngilizce konuşabileceksiniz, böylece şunları yapabilirsiniz:

1. Havaalanında yolunuzu bulmak için yardım alın…

2. Hangi restorana gitmek istediğinize karar verin… ve arkadaşlarınızı size katılmaya davet edin…

3. Kolaylıkla alışverişe gidin…

4. Arkadaşlarınızla karşılaştığınızda ne söyleyeceğinizi bilin…

 

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version