Site icon Erasmusgram

İngilizce Kursu – Animasyon ve Diyaloglarla Gerçek İngilizce Kursu

Kursa 1 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kursun anlatım dili Türkçe

Kurs 36 bölümden oluşmaktadır. 95 ders bulunmaktadır.  6 saat 45 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 47 makale ve 47 indirilebilir kaynak sunmaktadır.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Amerikalı eğitmenler tarafından seslendirilen İngilizce diyaloglar ile ana diliniz gibi İngilizce konuşmayı öğreneceğiniz kursa kaydolun!

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Amerikalı ve Türk eğitmenler ile oluşturulan bu kurs ile diyaloglarla birlikte ingilizce telaffuz ve aksan öğrenme fırsatı elde edeceksiniz.

Konuların hazırlandığı yöntem en temel düzeyden ileri düzeye dek sistematik ve bilimsel methodlardır.

Öğreneceğiniz kelimeler ve cümle yapılarını yazılı olarak alacaksınız ve tekrar yöntemleri ile birlikte kalıcı şekilde öğrenmiş olacaksınız.

Derste öğrenmiş olacağınız diyalog, cümle yapıları ve kelimeleri Türkçe karşılıkları ile birlikte PDF doküman şeklinde alacaksınız.

Animasyonlar ile daha eğlenceli öğrenmiş olacaksınız. Animasyon karakterleri diyaloglar günlük yaşamanızdan dikkatle seçilen ve kolaydan başlayarak zora doğru ilerlemiştir.

Kurs açıklaması

İngilizce öğrenmek istiyor ve bununla ilgili çabalıyor fakat doğru methodu bulamıyorsanız, sıradanlanmış dil kursları ve gramer bazlı eğitimlerden sıkıldıysanız bu kurs size göre!

İngilizce konuşmayı öğrenecek ve kurs içerisinde çok fazla bilgi odaklı içerikten faydalanacaksınız.

Dil öğrenme süreci boyunca animasyon karakterleri ile birlikte öğrenme süreciniz kolaylaşacaktır. Derslerdeki karakterlerin diyalogları gündelik yaşamdan alınmış ve sistematik bir süreç ile hazırlanmıştır.

Günlük yaşamınızda sık sık karşınıza çıkan cümle yapılarını ve kelimelerini derslerde bulunan diyaloga konulmuş ve pratik yapmanızı sağlamıştır.

Öğrenmiş olduğunuz cümle yapılarını daha net anlamanız ve aynı yapıları tekrar ederek cümleler kurmanızı sağlar.

Bu kurs kimler için uygundur?

İngilizce öğrenme konusunda  yeni başlayan kişiler ya da yeni öğrenmeye başlayan aksanı ve telaffuzla ilerletmek isteyenler içindir.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

 

Exit mobile version