Site icon Erasmusgram

İngilizce Geliştirebileceğiniz Ücretsiz 25 Web Sitesi

1- Busuu
Kapsalımda bir şekilde  İngilizceyi öğrenmek istiyorsanız online olarak hızlı bir şekilde  İngilizce konuşmayı öğrenebilirsiniz. İster başlangıç seviyesinde ister daha ileri bir seviyede öğreniyor olun, İngilizce telaffuz ve dil bilgisinden İngilizce ifadelere kadar her şeyi kapsayan kurslarla, temel bilgileri geçmenize ve İngilizce’yi akıcı hale getirmenize yardımcı olacak bir web site.

2- Oxford Online English
Oxford Online İngilizce derslerinde dünyanın dört bir yanından nitelikli, deneyimli İngilizce öğretmenleri ile İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Oxford Online English’te, İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olmak için ücretsiz video, dinleme ve okuma dersleri hazırlanıyor. Her hafta yayınlanan yeni ücretsiz İngilizce derslerine erişebilirsiniz!

3- FutureLearn
İngilizce konuşma ve yazma becerilerinizi geliştirmek için tasarlanmış bir dizi çevrimiçi İngilizce kursu ile dünya çapında yeni iş ve eğitim fırsatlarını keşfedecebileceğiniz web sitesi

4- engVid
İngilizce öğrenmek ve gelistirmek isteyenler kişilere yönelik  video derslrin bulunduğu ücretsiz kullanışlı bir site. Çok fazla video içeriği vardır ve düzenli olarak eklenmeye devam etmektedir. Beginner, intermediate ve advanced düzeylerinde kelime bilgisi, telaffuz ve dilbilgisi gibi konu başlıklarında bulunuyor.

5-ESOL Courses
İngilizce öğretmek ve öğrenmek için ücretsiz çevrimiçi İngilizce dersleri ve etkileşimli testler yayınlanan web sitesi

6- Duolingo
Yeni kelimeler ve dilbilgisini öğrenmek istiyorsanız etkileşimli oyunlarla birlikte öğrenmenizi sağlayan Duolingo’yu telefonunuza da indirerek de öğrenmeye hayatınızın her anında devam ettirebilirsiniz.  Duolingo’da dersler çok fazla kategoride bulunuyor ve faydalı ipuçları ile bir üst seviyeye geçebilirsiniz.

7- Coursera
Coursera, dünya  genelinde kişilere online olarak öğretmeyi amaçlar ve 200’den fazla önde gelen üniversiteyle işbirlik yapıyor. ( Coursera ücretsiz ve ücretli fırsatlar sunuyor)

8- Games to Learn English
Bu web sitesi ile online olarak İngilizce öğrenmeniz için ücretsiz bir sitedir. Kullanıcıların eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenme pratiği yapmak için kullanabilecekleri çeşitli oyunlar vardır.

9- Udemy platformu üzerinden ücretsiz ingilizce kursları
Udemy platformu üzerinden ücretsiz seçeneği ile çok fazla ücretsiz ingilizce kursa erişim sağlayabilirsiniz.

10- mycake.me
Dünya genelinde  90 milyon kullanıcısı olan mükemmel bir ingilizce öğrenme platformu.  Her gün güncelleniyor ve  ücretsiz videolar ve diyaloglar ile İngilizcenizi geliştirebilirsiniz! Mobil uygulamalarını indirmenizi tavsiye ederiz.

11- rong-chang.com
Çeşitli konuları kapsayan 3.000’den fazla konuşma, tasarlanmış çok sayıda kelime ve dilbilgisi alıştırması içeren 2.500’den fazla kısa makale dahil olmak üzere çok sayıda İngilizce öğretme ve öğrenme materyali içeriyor.

12- elllo.org
ELLLO, 3.000’den fazla ücretsiz dinleme etkinliği sunar. Öğretmenler ve öğrenciler başlangıç, orta ve ileri düzey öğrenciler için derslere erişebilir.

13- learning-english-online.net
Ücretsiz İngilizce öğreneceğiniz bir diğer platform! Burada size dil bilgisi, kelime bilgisi, telaffuz ve dinleme becerileri öğreterek İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

14- free-english-study.com
Bu platform üzerinden konuşma, gramer, okuma ve kelime bilgisi öğrenebileceksiniz.

15- openculture.com
İnternette ücretsiz İngilizce öğrenme platformu . Bilgisayarınıza veya telefonunuza ücretsiz sesli dersler indirin ve anında İngilizce öğrenmeye başlayın. Daha fazla dil öğrenmek için  eksiksiz Ücretsiz Dil Dersleri koleksiyonumuzu ziyaret edibilirsiniz.

16- eslvideo.com
İngilizce öğretmek ve öğrenmek için ücretsiz ESL video dersleri ve dinleme etkinliklerine erişebilirsiniz.

17- funeasylearn.com
Mobil uygulaması mevcut ve mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Okuma, dinleme, yazma ve konuşma oyunları oynayarak İngilizce kursunda ustalaşın. Çeşitli zorluk seviyelerinde hızla ilerleyin ve mükemmel iletişim becerileri geliştirin.

18- talkenglish.com
Akıcı bir İngilizce konuşmacısı olmak için okuma, dinleme ve konuşma konusunda çalışmalı ve ustalaşmalısınız. TalkEnglish.com’da dersler, aynı anda üç alanda da pratik yapmanızı sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır.

19- Loecsen.com
Bir dili kolay ve hızlı bir şekilde konuşmayı öğrenmek için nesnel ve etkili bir yaklaşım benimseyen platform. Günlük hayatta kullanabileceğiniz ve seyahat ederken faydalı olacak kelimeleri, deyimleri ve pratik ifadeleri ezberleyerek başlayabilirsiniz.

20- Englisch-hilfen.de/en
Bu sitede İngilizce dili hakkında birçok bilgi bulacaksınız. İngilizce kelimeler öğrenebilir, gramer pratiği yapabilir, bazı temel kurallara bakabilir, sınavlara hazırlanabilir, testler yapabilir veya sadece oyun oynayarak eğlenebilirsiniz. Çevrimiçi olarak 1.000’den fazla egzersizle eğlenin.

21- podcastsinenglish.com
İngilizce’yi dinleyin, öğrenin ve öğretin: İngilizce öğrenenler ve öğretmenler için podcast sitesi.

22- learningenglishonline.net
Faydalı dil bilgisi derslerinden sesli kitaplara ve kullanışlı mobil uygulamalara kadar her şeyi burada bulabilirsiniz!

23- englishclub.com
Bu platform ile İngilizce seviyenizi test edin ve İngilizce gramer konusunda yardım alın. İngilizce gramer, kelime bilgisi ve telaffuz çalışın. İngilizce oyunlar oynayın ve çevrimiçi İngilizce sınavları yapın. Diğer öğrenciler ve öğretmenlerle İngilizce sohbet edin. Yurtiçinde veya yurt dışında İngilizce öğrenebileceğiniz okullar bulun. İngilizce pratiği için mektup arkadaşları bul

24- learn-english-online.org

Gayet faydalı ve içerikleriyle öğrenmenizi kolaylaştırıp hızlandıracak platform. Göz atmanızı tavsiye ederiz.

25- BBC Learning English
Site genel olarak haber hikayelerini, en son İngilizce kelime ve ifadeleri, telaffuzları konu alıyor. Çoğunluk ile Toefl, Ielts gibi sınavlara hazırlanan kişilerin kullandıkları faydalı bir platform

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version