Site icon Erasmusgram

İngilizce C1-C2 Eğitimi – Ücretsiz ve Sertifikalı

İngilizce C1-C2 Seviyesi Eğitimi

 

Kursa Ücretsiz kaydolmak için sınırlı kontenjan vardır. Kontenjan bittikten sonra ücretli olacaktır.

Eğitimin anlatım dili Türkçe

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

5 Video İçerik

5 Canlı Ders

8 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

1 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Forum Tartışmaları

İngilizce,  dünya genelinde geçerliliğini koruyor ve popüleritesi en yüksek dillerdendir.  İngilizcenizi geliştirmeniz kariyerinize katkısı çok fazla olacaktır. Uluslararası alanda staj, iş vs düşünüyorsanız başarınız bu eğitim ile artacaktır. İngilizcenizi ne kadar çok geliştirirseniz o kadar çok iletişim becerilerinizin gelişmesini sağlayacaktır.

İngilizcenin küresel olarak iletişimin en önemli yolu olması ve yurt dışı planlamalarınızda ihtiyacınız olan ingilizce için bu kurs ile destekleyebilirsiniz. Bu seviyedeki katılımcıların konuşmak ve metindeki anlamları kolay bir şeilde kavrayabilmesi ve ana dili ingilizce olan kişilerle iletişime geçmesi amaçlanıyor.

TOEFL, IELTS  sınavlarında yüksek puanlar alabilirsiniz . C1-C2 eğitimi için İngilizce diline hakim olduğunuz için daha rahat hissedebileceksiniz. İş hayatınız için de ingilizce seviyeniz çok önemlidir. Ne kadar iyi bilirseniz her zaman bir adım önde olursunuz

Kursa şimdiye dek 47.076 kişi katılmıştır

Kursun anlatım dili Türkçedir. Kurs canlı ders şeklinde olacaktır.

 

İngilizce C1-C2 seviyesi eğitimi için  kimler katılmalıdır?

B1-B2 seviyesi eğitimini alan kişiler bu eğitime katılarak ingilizcesini ilerletebilirler,

İngilizcede iyi bir temele sahip ve  temel ve orta dilbilgisi kuralları açısından hakimiyeti olan kişiler,

TOEFL, IELTS gibi sınavlarda başarılı olmayı isteyen kişiler,

Yurt dışında yaşamayı ve çalışmayı isteyen kişiler,

Kendisini geliştirmeyi  isteyen kişiler.

İngilizce Eğitimine Neler öğreneceksiniz?

C1-C2 İngilizce eğitimine katılarak katılımcıların, uzun ve çeşitli İngilizce metinleri kavrayacaktır, kendisini doğal ve akıcı ifade edecek, İngilizce dilbilgisi kuralları hakkında  ileri seviye hakimiyet sağlayacaktır.

Online İngilizce Eğitimine Kimler İçin?

Temel İngilizce bilgisini pekiştirmeyi isteyen kişiler ve İngilizce için ilgisi olan herkesin katılım sağlaması doğru olacaktır.

Uzaktan eğitim sistemimiyle birlikte canlı şekilde verilen derslere katılımınızı sağlayarak ayrıca kaçırdığınız ve anlamadığınız konular olursa ders sonrasında videoları dersleri tekrardan izleyebilirsiniz.

Verilecek ödevlerle, ders notlarıyla, videolar, ilgili dokümanlarla  birlikte deneme sınavlarının olması sizin başarınızı ölçecektir, kelime dağarcığınızın artmasına katkı sunacaktır.

Sertifika Hakkında

 

Eğitim bittiği zaman, eğitim süresi boyunca edindiğiniz bilgiler nezdinde sınav olursunuz. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerli.

Soğuk damgalı,

CV’nize ekleyeceğiniz Sertifika Kodu ücretsiz veriliyor

Kursa ücretsiz kayıt olmak için aşağıdaki linkten erişerek kayıt yapabilirsiniz.

Kursun ücretsiz kontenjanı dolmuştur. Tekrar ücretsiz olduğunda sayfamız üzerinden paylaşacağız. Eğitimin konu başlıklarına erişmek ve İngilizce C1-C2 kursunu incelemek için tıklayınız

Exit mobile version