Site icon Erasmusgram

Hollanda , Twente Üniversitesi Eğitim Bursu 2024

Twente Üniversitesi  Bursu (UTS), Twente Üniversitesi burs duyurusu!

 

 

BURS DEĞERİ

Bir yıl için 3.000 € – 22.000 € (yaklaşık 50 burs mevcuttur). İki yıllık bir programa başvurduysanız aşağıdaki iki yıllık eğitim programlarına ilişkin bilgileri mutlaka okuyun.

Twente Üniversitesi’nde öğrenim görürken tahmini yaşam masraflarına genel bakışa bir göz atın (öğrenim ücretleri hariç).

Lütfen unutmayın: Bu burs, eğitimle ilgili masrafların telafisi anlamına gelir. Paranın nasıl harcanacağına karar vermek burslu öğrenciye kalmıştır. Adınıza herhangi bir masraf (örneğin öğrenim ücreti) ödenmeyecektir.

İKİ YILLIK EĞİTİM PROGRAMI

 

İki yıllık bir eğitim programı olması durumunda, öğrenciler ikinci yılın masraflarını karşılamak üzere ilk yıldaki tutara eşit miktarda ek UTS alabilirler.

 

Ancak burs ancak öğrencilerin ÜTS süreç koşullarını yerine getirdiği ikinci yıl boyunca devam edecektir.

Aşağıdakileri edinmiş olmalısınız:

Birinci yılın üçüncü çeyreğinin sonunda ortalama 7 not (10 üzerinden)

İlk yılın üçüncü çeyreğinin sonunda Avrupa Kredilerinin en az %50’si

EK BURS

UTS alıcılarına ek bir burs verilebilir (yalnızca Eylül 2024’te başlayan programlar için):

 

 

Öğrenciler, Avrupa’daki bu  bursu aracılığıyla araştırma yapma, tasarım yapma veya lider değiştirme şansına sahip oluyorlar.

Bu ayrıcalıklı yurt dışında ücretsiz eğitim fırsatı, sıra dışı öğrenciler için çok daha fazla çekiciliğe sahiptir; örneğin, bursiyerler, dünya çapındaki mentorların ve profesörlerin gözetiminde Avrupa’nın en iyi üniversitelerinden birinden en iyi eğitimi alacaklardır.

 

Ayrıca öğrenci genel olarak Avrupa’nın çeşitli kültürü ve özel olarak Hollanda kültürü hakkında ilk elden deneyim sahibi olacaktır.

 

Konu dersler, programlar, öğrenciler, profesörler veya mentorlar olduğunda Twente Üniversitesi’nin kendisi de oldukça fazla çeşitliliğe sahiptir.

 

Enstitü, huzur, sakinlik ve dinginlikle çevrili doğal güzelliğin gerçek bir tasviridir. Kocaman bir arazi üzerine kurulu, etrafı ormanlık alan, çayırlar ve sularla çevrili kampüs, hem öğrencilerin hem de personelin zihnini dinlendirecek şekilde mükemmel bir şekilde tasarlandı.

Üniversite, kurulduğu 1961 yılından bu yana bilgi ve araştırma merkezlerinin merkezi olmuştur.

 

Detaylar için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version