Site icon Erasmusgram

Hollanda , Leusden : 5 Gün Erasmus+ Projesi

“Gençlerin kaliteli katılımına dair bilgi ve uygulamalarınızı geliştirebileceğiniz ideal bir eğitim şansını değerlendirin. Erasmus+ Ana Eylem 154 ‘Youth Participation Activities”’ ile ilgili fırsatları keşfedin.

 

Erasmus+ Programı’nın sunduğu imkanları daha yakından incelemek mi istiyorsunuz? ‘Gençlik Katılımına Derin Dalış’ Eğitim Programı, bu konuda aradığınız fırsatı sunuyor!

 

 

Gençlerin demokratik yaşama katılımı ve aktif sivil angajmanları, AB Gençlik Stratejisi’nin temel taşlarından olup, Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki güncel gençlik politika çerçevelerine entegre edilmiştir.

 

Erasmus+ Programı, AB Gençlik Stratejisi’ni hayata geçirmenin yollarından biri olarak gençlere, toplum içinde etkin roller üstlenmelerini ve sivil ile sosyal becerilerini artırmalarını sağlayacak uluslararası projeler oluşturma imkanı tanır.

 

Bu bağlamda, ‘Dive into Youth Participation’ Eğitim Programının ikinci edisyonu, gençlik katılımının kalitesini artırmak ve uygulamalarını iyileştirmek amacıyla Avrupa’nın farklı bölgelerinden 25 gençlik lideri ve çalışanını bir araya getiriyor.

 

Ayrıca, Erasmus+ Ana Eylem 154 ‘Youth Participation Activities’ kapsamında sunulan imkanları öğrenme ve projelerde gençlik katılımını etkin bir şekilde uygulama yollarını keşfetme fırsatı da sunuyor.

 

Etkinlik, 23-27 Eylül 2024 tarihlerinde Hollanda’nın Leusden şehrinde gerçekleştirilecek (23 Eylül’de varış, 27 Eylül’de ayrılış).

 

Etkinlik programı şunları içerecek:

 

Demokrasiyi desteklemek amacıyla gençlik katılımı ve Avrupa değerleri üzerine tematik sunumlar ve etkinlikler.

Erasmus+ Ana Eylem 154 ‘Gençlik Katılım Etkinlikleri’ kapsamındaki imkanların detaylı incelenmesi.

Çeşitli seviyelerde ve bağlamlarda kaliteli gençlik katılımının nasıl sağlanacağı ve gençlik katılım projeleri aracılığıyla etki yaratma yolları hakkında bilgi edinme.

Katılımcılar arasında başarılı uygulamaların paylaşılması.

Gençlik katılımı için yeni kaynak ve araçların keşfi.

Uluslararası ortaklıkların ve işbirliklerinin kurulması için alanlar.”

 

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version